2777
2789
عنوان

چ خبر بدی...واقعیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 57 پست
به بچه من میگفتن مشکل داره منم وقت سقطم گذشته بود میگفتن خودتو اماده کن یه ماهی منو اینطوری کشتن و ز ...

وااای خداروشکر😍😍😍

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
به بچه من میگفتن مشکل داره منم وقت سقطم گذشته بود میگفتن خودتو اماده کن یه ماهی منو اینطوری کشتن و ز ...

من چند نفر از نزدیکانمو دیدم که بهشون گفتن مشکل داره جنین ولی به دنیا اومدن و خداروشکر سالم بودن....البته من خودم اصلا نمیتونم سقط جنینو بپذیرم چه سالم و چه ناسالم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بار روانی زیادی برام داشت.....منم چون احتمال مشکل دار شدن جنین کم بود صرفنظر کردم ازش

ازاون نظرکه آره،استرس زیادی به آدم وارد میشه،ان شاالله که بچتون سالم وصالح به دنیابیاد،یا اگه اومده هم که همیشه تنش سلامت باشه

پسر بزرگم و گفتن دماغ ندارم گردنش کلفته کلا شبیه آدم نیس😐 نمیشد سقط کرد چون از چهار ماه گذشته بود ...

واااا

خب معلومه هنوز کامل رشد نکرده که 😐اینکه نشد دلیل 

عجبا

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
پسر بزرگم و گفتن دماغ ندارم گردنش کلفته کلا شبیه آدم نیس😐 نمیشد سقط کرد چون از چهار ماه گذشته بود ...

الان ببر بگو اونکه شبیه ادم نیس شماهای بیسوادین که هیچ فرقی با قاتل ندارین

خدالعنتشون کنه با این دستگاهاشون،از کدوم قبرستونی میارن دستگاهارو معلوم نیس

من همین طور.... نمیدونم دوران بارداری چطور با استرس تمام شد .....به خودن عهد کردم که بار دیگه اگه حامله شدم  اصلا انجامش ندم فقط استرس بود 😬😬

الان ببر بگو اونکه شبیه ادم نیس شماهای بیسوادین که هیچ فرقی با قاتل ندارین

مادرشوهرم میگه می‌خوام ببرمش نشونش بدم، ازاون ببعد تو بارداری های بعدیم رفتم یه جا دیگه سومیمو دکتر گفته بود صدای قلبشونمیشنوه سونو بده اون دکتر هم همون طبقه بود باز رفتم اونجا فوت شده بودش 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

خدالعنتشون کنه با این دستگاهاشون،از کدوم قبرستونی میارن دستگاهارو معلوم نیس

اره بچه دومم نرفتم چون فقط برام استرس و کابوس داشت 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

من فقط مثالهایی که خودم دیدم و الان یادمه از اشتباهات غربالگری:یکیش یه خانم که بهش گفتن بچت دماغ نداره و الان بچش ده سالشه،دماغم داره! یکی که گفتن بچت کلیه هاش مشکل داره الان بچش نه سالشه و خدارو شکر کلیه هاش هیچ مشکلی نداره،یکیش یه خانم که بعد از هجده سال ناباروری باردار شده بود بهش گفتن بچت چهارتا دست و پا داره و باید سقط بشه پدر بچه گفت بعد از این همه سال خدا بهم بچه داده هر چی باشه میخوامش،دوقلو بودن پشتشون‌ به هم‌بوده! چهارتا دست و پا هم مال دوتا بچه بود نه یه بچه! یکیش گفتن بچه قلب نداره باید سقط بشه الان چهارسالشه بچه و طبیعتا قلب هم داره،یکیش گفتن بچه سندرم دانه بچه سالم بود، یکیش نفهمیدم مشکلش گفتن چیه فقط یادمه مادرش خیلی گریه زاری کرد چند روزه بچه به دنیا اومده سالمم هست،یکیشم گفتن بچه سالمه ولی با مشکل سندرم‌دان به دنیا اومد! اینا فقط نمونه هایی از آدمهای محدود اطراف منه،حالا در سطح کل جامعه حساب کنید چه قدر این پزشکا و دستگاهاشون خطا دارن،اونقدر بعضی از اون خطاها فاحشن که آدم اصلا باور نمیکنه همچین خطایی ممکنه باشه(مثل اون دوقلوها)،تازه اینا بچه هاشونو نگه داشتن و فهمیدن بچشون مشکل نداشته،چه قدر بچه اشتباها سقط شدن و پدر مادرشونم هیچ وقت نمیفهمن که بچه ی سالمشون ار بین رفته؟ وقتی تکنولوژی و علمشو ندارن به نظرم‌ نباید اینجوری برای جون بچه ها تصمیم‌بگیرن،همون بهتر که دست از ادعاشون ‌مبنی بر تشخیص تو بارداری بردارن و اینقدر به خانمهای باردار استرس ندن،هموناییکه بچشونو نگه داشتن چه قد استرس کشیدن؟چه قدر رو روح و روان خودشون و بچشون تاثیر بد گذاشته؟ همون بهتر که قبول کنن علم و تکنولوژیشو ندارن و دست از سر مادرپدرا بردارن