2777
2789
عنوان

چ خبر بدی...واقعیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 57 پست
من فقط مثالهایی که خودم دیدم و الان یادمه از اشتباهات غربالگری:یکیش یه خانم که بهش گفتن بچت دماغ ندا ...

عجب😱😱😱😱فقط اون دوقلو که گفتی

ینی صدای دوتا قلبو نشنیده؟؟؟؟عجب دکترایی پیدا میشنا

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم هرشب کابوس می‌دیم بچه م شبی آدمیزاد نیس 

چقد سختی کشیدی🥺

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
عجب😱😱😱😱فقط اون دوقلو که گفتی ینی صدای دوتا قلبو نشنیده؟؟؟؟عجب دکترایی پیدا میشنا

نمیدونم‌ واقعا رو چه حسابی همچین تشخیصی داده بودن،اصلا به نظر خودم‌همچین خطایی غیر ممکنه بالاخره دوتا سر هم دیده میشه و واضحه که دوقلوان! البته یکی از اقوام خودم‌ ‌سه قلو باردار بود تا چند ماه فکر میکردن دوتان متوجه یکی از بچه ها نشده بودن،نمیدونم ‌به قول شما چه جوری نفهمیدن سه تا قلب میزنه؟ شاید از این نظر هم دستگاهاشون خطا داره😑

اجباری نیس قبلنم نبوده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خداکنه😐همین مونده زایمان کنیم یهو‌ ببینیم طفل معصوم نقص عضوی داره

این طرح اجباری بود که ظاهرا قراره اختیاری بشه البته هنوز در حد طرحه وتصویب نشده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
نمیگم، شناسایی میشم. بعدا بهت میگم.

باشه 

اخه فقط دوستام اسممو میدونن

ینی کدوم دوستمی

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

درخواستو قبول کن، میشناسیم😊

😁کردم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من چند نفر از نزدیکانمو دیدم که بهشون گفتن مشکل داره جنین ولی به دنیا اومدن و خداروشکر سالم بودن.... ...

چون احتمالا بچه ی ناتوان ذهنی یا جسمی تو نزدیکانتون نداشتین که ببینین اون طفل معصوم چه زجری میکشه