2777
2789
عنوان

چ خبر بدی...واقعیه؟؟؟

1021 بازدید | 57 پست

‏طرح عدم غربالگری قبل از زایمان تصویب شد!

از این به بعد باید منتظر تولد بیشتر افرادی با بیماری‌های ناشناخته و لاعلاج جسمی باشیم که توسط عده ای با بیماری‌های ناشناخته و لاعلاج روحی تولید می‌شوند

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

😑😑😑

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ن شایعس

خداکنه😐همین مونده زایمان کنیم یهو‌ ببینیم طفل معصوم نقص عضوی داره

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
چی یکم واضحتر بگو

این خبرو یجایی خوندم

نوشته بود دیگه غربالگری دوران بارداری نمیکنن

منم شنیدم اخه یه دلیلی داره این ق۱یه اونم اینه که خیلی از بچه ها بخاطر اشتباهات انومالیشون مشکل داره یا ان تی اجازه سقط داده میشه در صورتی که بچه سالمه . البته خوب این کارم درست نیست پاک کردن صورت مسئله است

امیدوارم نیلوفر جان

😨پرام‌ریخت 

کی هستی؟؟

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~