2777
2789
عنوان

چ خبر بدی...واقعیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 57 پست
نمیدونم درسته یا نه فقط میدونم چه جنینای بیگناه و سالمی که با این غربالگریا سقط نشدن....

اخه من خیلیارو دیدم که طرف واقعن جنینش مشکل داشته خب سقط کرده....حداقل از عذابش جلوگیری کرده چرا ادم بچه ای رو به دنیا بیاره که اون بچه فقط عذاب بکشه حسرت بازی کردن یا عادی زندگی کردن تو دلش بمونه

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه😐همین مونده زایمان کنیم یهو‌ ببینیم طفل معصوم نقص عضوی داره

به نظر خودت یه همچنین چیزی میشه 😁😁😁

آنقدر تلاش کردن به اینجا برسن بعد برگردن به عهد بوق 😁😁😁😁

مثلا شاید بعضی رو بیاره تو یه ماهه خاص ولی لغوش  نمیکنن

مثلا دیدن همون تیغه بینی

دکتر سونو گرافی میگفت تو همون انومالی بینند بهتره 

چون مال خیلیا تو هفته 12 دیده نمیشه 

منم شنیدم اخه یه دلیلی داره این ق۱یه اونم اینه که خیلی از بچه ها بخاطر اشتباهات انومالیشون مشکل داره ...

اخه درصداش خطاش مگه کم نیست؟

ینی انقدر درصد خطاش بالاست؟

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
نمیدونم درسته یا نه فقط میدونم چه جنینای بیگناه و سالمی که با این غربالگریا سقط نشدن....

به بچه من میگفتن مشکل داره منم وقت سقطم گذشته بود میگفتن خودتو اماده کن یه ماهی منو اینطوری کشتن و زنده کردن نهایتا دنیا اومد خدارو هزار بار شکر سالمه سالم

یعنی چی ؟

مگه قبلا اجباری بود ؟

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

همین الانشم خیلی از کسایی که بهشون گفتن بچتون مشکل داره و باید سقط بشه بچه هاشون سالم‌بودن(چندین مورد دیدم که تصمیم گرفتن بچه رو نگه دارن و بچه وقتی به دنیا اومد سالم ‌بود حالا تصور کنید اگر سقط میکردن بچه ی سالمو کشته بودن و خدا میدونه با همین رویکرد چندتا بچه ی سالم‌سقط شدن تا الان) و حتی بودن کسایی که تو غربالگری گفتن بچشون سالمه ولی بچه با مشکل به دنیا اومده! حتی مشکلی مثل سندرم دان که ادعا میشه تو غربالگریها قابل تشخیصه! متاسفانه ایران نه تکنولوژیشو داره نه علمشو که تو بارداری تشخیص قطعی بده که بچه سالمه یا نه،فقط ادعا داره که الان ظاهرا به این نتیجه رسیدن دست از ادعای الکی بردارن

پسر بزرگم و گفتن دماغ ندارم گردنش کلفته کلا شبیه آدم نیس😐

نمیشد سقط کرد چون از چهار ماه گذشته بود نگه داشتم الان پسرم ۵ سالشه سالم سالم 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤