2777
2789
عنوان

شما بگین من چی بگم یهش

361 بازدید | 56 پست

من ۲۳سابمه یه دختر ۵ساله دارم دیروز مادرشوهر م با اخم عصبانیت میگه زودتر دومی و بیار بعدا بچت نمیشه ...د ختر خودش ۲۰سالشه دانشگاه شو می‌ره ..بینی شو جراحی کرده کلا داره زندگی می‌کنه..منم دلم نمی‌خواد دوباره بچه بیارم حداقل به این زودی ...چی بگم بهش که دست از سرم ورداره..واقعا حرص میخورم..نه تنها خودش بلکه خواهرای مادرشوهرمم هر دفعه ببینن میگن

همینایی ک الان گفتی رو بگو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو والا من ک اولی رو 18 سالگی اوردم

باید بزرگ بشه بتونه کارای خودشو برسه بعد بدیو میارم

یکی دارم خداروشکر

الان که دخترا 18 سالگی شوهر هم نمیکنن چ برسه بچه بیارن

😁😁😁

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
این چیزا سرش نمیشه زندگی ما زندگی خصوصی. اونه نه ما 

چقد بی درک واقعا. هربار گفت خودتو بزن به اون راه. اگه دیگه خیلی کلید کرد بگو شما هربار میگی من از خجالت اب میشم. حالا به موقعش انشاله. 

زیر بار نری ها. ملت الان 30 سالگی تازه فکر ازدواج میفتن

با لبخنددبگو انشالا نوه بعدیتون نوه دختری 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بگو دخترتو زودتر شوهر بده به منم کاری نداشته باش

ببین گیر ندی گیر میدن 

هی برو بگو چرا خاستگار نداری 

چرا ازدواج نمیکنی 

ب مادرشوهرت بگو فکر جهاز باش 

انقد برو بگو تا بیخیالت بشن 😂😂😂😂😂😂😂

بگو دخترتو زودتر شوهر بده به منم کاری نداشته باش ببین گیر ندی گیر میدن  هی برو بگو چرا خاستگا ...

وااییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍