2777
2789
عنوان

شما بگین من چی بگم یهش

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 56 پست
نه نه  فقط گیر بده  دفاع نکن اصلا  یهو بی هیچ مقدمه چینی بگو وای زشت میشیا شوهر کن ...

زیاد خونشون نمیرم اصلااااا سعی میکنم زیاد نرم ..آخه من شخصیتم مثل اونا نیست سر م تو زندگی خودمه به من چه چیکار میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد خونشون نمیرم اصلااااا سعی میکنم زیاد نرم ..آخه من شخصیتم مثل اونا نیست سر م تو زندگی خودمه به م ...

درسته ولی چاره ای نیست هربار رفتی جوری بدو که تا یک ماه درگیر خودشون باشن 

با مادر شوهرت زندگی میکنی؟عزیز شرایط سختت چیع ک؟؟

بله هفت سال...تو همه موارد دخالت میکنن..پرچدر مادرم تقریبا یک سال خونم نیومدن ...خونه زندگیم دست اونجاست ...حقوق همسرم نصفش مال اوناس..حق ندارم برا خودمو دخترم چیزی بخرم ...و خیلی چیزهای دیگه

درسته ولی چاره ای نیست هربار رفتی جوری بدو که تا یک ماه درگیر خودشون باشن 

کاش منم میتونستم نرم ولی چون کسیو ندارم هر چی بهم بگن هر کاری کنن بازم پر رو ام میرم دیگه فقط خونه مامانمینا رو دارم که اونم ۱۵روز یه بار میرم

ولی خو غیبت نکرده باشم دیگه چه کنیم باید سوخت و ساخت اینایی که سالی یه بارم نمیرن خونه مادر شوهرشون چطور صبر دارن

من الان خواهر شوهرم اونجاس از صبح تا شب هر فرصتی پیدا کنم میرم اونجا پله هم زیاده منم که حاملم ولی نمیتونم نرم