2777
2789
عنوان

شما بگین من چی بگم یهش

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهر شوهر کوچیکم خوبم نمی‌خوام مبونمون شکر آب شه

وا خوش به حالتون که مادر شوهرتون میگه بچه بیار خو بیار دیگه چیه مگه؟سنت هم که خوبه بچت هم هم سن بچه منه 

مادر شوهر من که هر وقت از بچه حرف میزدیم با نیشو کنایه میگفت بچه چیه همین یه دونه کافیه که دارین اخرشم با این حرفاش بعد یه سال دیگه خودم به اونا گوش ندادم اقدام کردم واس بارداری

هر سری گفتن گفتم فعلا پسرتون بچس  یا فعلا شرایط نیست  شوهرم میگه مامان و بابام هرروز بهم ...

میگم شرایط نیست هفت‌سال کنارشون زندگی نمیکنم به همه میگم اپل خونه بخرم بعد

اره باید بگم مگر من به شما میگم که دخترتو شوهر بده اصلا به من چه 

نه نه 

فقط گیر بده 

دفاع نکن اصلا 

یهو بی هیچ مقدمه چینی بگو وای زشت میشیا شوهر کن 

به مادرشوهرت استرس جهیزیه سیسمونه بده استرس بی خاستگاری بده 

استرس پیر شدن خودشو بده 

تا دست از سرت بردارن 

همینجوری افسردگی دارم تربیت دخترم دستم نیست چه برسه بعدی

پس اصلا نیار.  اصلا جدا از هرچیزی باید از نظر روحی آماده باشی وقتی نیستی زیربار نرو. نهایتش بگو شوهرم موافق نیست تو این گرونی. شما هم میخای بگی به شوهرم بگو. 

وا خوش به حالتون که مادر شوهرتون میگه بچه بیار خو بیار دیگه چیه مگه؟سنت هم که خوبه بچت هم هم سن بچه ...

هر کی از ی طرف   بوم افتاده

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
وا خوش به حالتون که مادر شوهرتون میگه بچه بیار خو بیار دیگه چیه مگه؟سنت هم که خوبه بچت هم هم سن بچه ...

عزیزم من شرایط زندگیم سخته واقعا احساس خوشبختی نمیکنم حالا یه بچه دیگه بیارم که چی..مطمعنم اگر الان باردار بشم هم خودم هم اون بچه زنده نمیمونیم