2777
2789
عنوان

تهدید شدم😭😭

302 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها یکی تو وات تهدیدم کرده با شماره مجازی گفته فردا که عکسا برات فرستادم میفهمی . به نظرتون زر زده یا واقعی گفته؟

حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس چی؟مگه  عکس داری پیش کسی؟متاهلی؟ شات بگیراز تهدیدش و شمارش و بلاکش کن

نه متاهل نیستم . عکسی ندارم پیش کسی میگم هکم نکرده باشه شات هم گرفتم مسدود هم کردم

چرا حسم بهم میگه بیکار شدی اومدی این تاپیک رو زدی

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
عکستو کی داره مگه ؟با کسی خصومت داری ؟شات بگیر از پیاماش و شمارش به پلیس فتا شکایت کنی 

نه با کسی خصومت ندارم ولی آدم مریض کم نیست شات گرفتم از همش

چرا حسم بهم میگه بیکار شدی اومدی این تاپیک رو زدی

😒من الان دارم از استرس سکته میکنم بعدم مریض یا روانی نیستم بیام همچین موضوعی رو بنویسم موضوع از این قشنگ تر هم واسه سرگرمی هست

اگه عکس دست کسی داری بی خیال نباش برو سریع شکایت کن بیچاره ش میکنن

عکس فقط دست دوستام و فامیل اونم یه دونه دوتا نهایتش 

😒من الان دارم از استرس سکته میکنم بعدم مریض یا روانی نیستم بیام همچین موضوعی رو بنویسم موضوع از این ...

وقتی پیش کسی عکس نداری پس چرا داری از استرس میمیری

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
عجب دوره خرابی شده ها

یه مشت پسر مریض که فقط تفریحشون شده اذیت کردن دخترا . حالا به نظرتون واقعی میگه یا الکی گفت تا بترسم یه چیزی ازم در قبالش بخاد