shabmarg مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 112 عنوان تهدید شدم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 22 پست سلام بچه ها یکی تو وات تهدیدم کرده با شماره مجازی گفته فردا که عکسا برات فرستادم میفهمی . به نظرتون زر زده یا واقعی گفته؟ حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند 1399/10/26 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1738 عکس فقط دست دوستام و فامیل اونم یه دونه دوتا نهایتش بازم یه شکایت بنویس زود پیگیر این موضوع ها میشن
shabmarg مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 112 وقتی پیش کسی عکس نداری پس چرا داری از استرس میمیری چون اگه هک کرده باشن از تو گالریم میارن بالا حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند
sheygoli عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 5026 یه مشت پسر مریض که فقط تفریحشون شده اذیت کردن دخترا . حالا به نظرتون واقعی میگه یا الکی گفت تا بترسم ... حالا که بلاکش کردی، تو قسمت تماس هات هم مسدودش کن، فوقش دیدی باز اذیت کرد، خطت رو بشکن و یه خط دیگه بخر
shabmarg مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 112 بازم یه شکایت بنویس زود پیگیر این موضوع ها میشن باشه . فردا برم کلانتری بگم یکی با شماره مجازی تهدیدم کرده؟ میترسم محل نزارن آخه بعضیاشون اینجوری ان حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند
shabmarg مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 112 حالا که بلاکش کردی، تو قسمت تماس هات هم مسدودش کن، فوقش دیدی باز اذیت کرد، خطت رو بشکن و یه خط دیگه ... این خطم که روش وات نصب کردم یک ساله شکوندمش خط جدیدم رو کسی نداره حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند
aida_ssss عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 423 مگه عکسات در چ حدی هستن؟!🤔اگه عکسای ناجور داری و شک داری ب اینک هک شدی برو پلیس فتا ی شکایتی کن هرچند از پلیس این مملکت فک نکنم خیری بهت برسه و کاری کنن
shabmarg مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 112 مگه عکسات در چ حدی هستن؟!🤔 اگه عکسای ناجور داری و شک داری ب اینک هک شدی برو پلیس فتا ی شکایتی کن ه ... نه عکس ناجور ندارم مثل هر دختر دیگه ای عکسای عادی دارم که الان از ترسم همشو پاک کردم . منم دقیقا همینو میگم میگم میترسم برم دست به سرم کنن حال یک دل را اگر کردی خراب آماده باش، اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند
aida_ssss عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 423 نه عکس ناجور ندارم مثل هر دختر دیگه ای عکسای عادی دارم که الان از ترسم همشو پاک کردم . منم دقیقا همی ... من جات بودم حالا که عکسات ناجور نیس مینوشتم هر غلطی دوست داری بکن من روزی صدتا از این عکسارو خودتم تو فضای مجازیم میزارم خدا وکیلی این تهدیدا برا عهد دقیانوسه الان کی ب عکس بیحجاب یکی دیگ اهمیت میده😏