2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست
عزيزم منم يكسال و نيمه ازدواج كردم خانواده اش ديونم كردن هر بار كه ميگن بهم من ي لبخند ميزنم ميگم م ...

متاسفانه کافیه من اینو بگم و برن سراغ همسرم! به محض اینکه چیزی بگن همسرم میگه نه من اوکیم!حدسم اینه

البته که همینطوره..منم ازقبل همه چیزو درمورد باورهام و اینکه قصدی ندارم بهش گفته بودم

اکی این درسته موفق باشی

راستی منم کامپیوتر خوندم چقدرم با ایلاستور مشکل داشتم 😂کلا از نقاشی بدم میاد 🤚

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی فقط الان تون نیس بنظرمن اگه خدابخوادزندگیتوازاین رو به اون روکنه خیلی راحت بایه شانس ورق برمی ...

عمه ی شوهرمن یه تونه تومنطقه پایین تهران دتشت دوتام پسرداره که ازدواج کردن

خلاصه زدو بانک خونه شوخرید رفت منطقه ی بهترواسه یه پسرش وخودش خونه گرفت

بازاونجارومشارکت درساخت کرد

ودوتاواحدگیرش اومد یکی داداون یکی پسرش وخودشم یه واحد۱۵۰مترگرفت اونم چون طبقه بالابودسختش بودفروخت رفت خونه۱۱۰مترطبقه اول بایه شاسی بلندخرید

زدو ماشین ودلار رفت بالا

ماشینشون فروختن رفتن شمال خونه خریدن

الان هم خونه توشمال داره هم پسراش خونه دارن هم خودش!

ازرحمت خداغافل نشو

پدرشوهرمن هنوزم که هنوزه میگه باورش نمیشه که تو۷سال خداانقدربهش توجه کرد ازهمه ی خواهراش وبرادراش کمترداشت هیچی نداشت بده پسراش هیچ پولی نتونست جمع کنه براشون!

خداخواست

همین...

دنبال پول ندوییدعزیزم

زندگی این نیست

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
الان چون دلتنگی برات بدیاش کمرنگ زده و دلت زندگی قبلیتو میخواد اما بهت اطمینان میدم این ادم مشکلش بچ ...

عذابایی که از دستش کشیدم هیچوقت فراموشم نمیشه،زندگیمون همش دعوا. و گریه بود، ادمی که یه روز اونجوری عاشق هم بودیم الان مث دوتا دشمن شدیم،این دلتنگیا و فکرا هم به خاطر فشار طلاق هست،انشالله زودتر بگذره

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
زندگی فقط الان تون نیس بنظرمن اگه خدابخوادزندگیتوازاین رو به اون روکنه خیلی راحت بایه شانس ورق برمی ...

مرسی ازمحبتت عزیزم اما نظرمن با شما و دیدگاهم نسبت به قضاوقدر و خداوند متفاوته..واینکه من نمیگم فعلا نه و موکول نمیکنم به بعدا..منظورم اصلا هستش.. ضمن اینکه 31 سالمه وهمین الان هم مادر پیری هستم عزیزم   

عمه ی شوهرمن یه تونه تومنطقه پایین تهران دتشت دوتام پسرداره که ازدواج کردن خلاصه زدو بانک خونه شوخر ...

اتفاقا من اصلا توی زندگیم دنیال پول نیستم..اگه قصد بچه داری داشتم به محض اینکه به رفاه نسبی میرسیدم به فکرش میفلتادم..اما مسئله مورد بحث من این نیست اصلا

عذابایی که از دستش کشیدم هیچوقت فراموشم نمیشه،زندگیمون همش دعوا. و گریه بود، ادمی که یه روز اون ...

حتما بخاطر طلاقه و حتما هم میگذره...یکم فرصت بده بخودت بهرحال چندسال زندگی کردین و خاطره دارین باهم..خوب خوب میشی عزیزم..خیلی زود ایشالا

مرسی ازمحبتت عزیزم اما نظرمن با شما و دیدگاهم نسبت به قضاوقدر و خداوند متفاوته..واینکه من نمیگم فعلا ...

واقعاًحاضری ازاین لذت بگذری؟

حتی الانم دیره🙈

اولی چیزی نیس که سیسمونی داره وراحته تهیه ی پوشک ولباس و... بعدشم همه راحت نبودن که خیلیابا وام وقسط و...بارداری بچه داری کردن واسه همه س شمابایداین روزاروبگذرونی تابچه۱۵سالش شدبگی بیا این خونه واسه تو این یه سه دونگ واسه تو!

اگه اینجورنباشه که بایدشوهرآدم جزپولدارای الان باشه...

هرکس به اندازه ی اون جایگاهی که داره سختی میبینه چه اون برج نشین چه اونکه یه آپارتمان۴۰مترداره چه اون مستاجره...

برحسب شرایط نیازوآرزوهافرق میکنه دیگه🙈

بیارعزیزم دنبال پیچوندن مادرشوهرت نباش😁😂🙈

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اتفاقا من اصلا توی زندگیم دنیال پول نیستم..اگه قصد بچه داری داشتم به محض اینکه به رفاه نسبی میرسیدم ...

چیه پس☹

حتما بخاطر طلاقه و حتما هم میگذره...یکم فرصت بده بخودت بهرحال چندسال زندگی کردین و خاطره دارین باهم. ...

میدونی از چی بیشتر میسوزم؟از اینکه الان که اومدم خونه بابام،همش بهم سرکوفت میزنن که تو مقصر طلاق هستی ،تو مقصر خیانتای شوهرت هستی،همش میگن اگ یه بچه براش اورده بودی این قضایا پیش نمیومد،اینقدر که مادر خودم حرص بچه رو میخوره مادرشوهرم نمیخورد

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
واقعاًحاضری ازاین لذت بگذری؟ حتی الانم دیره🙈 اولی چیزی نیس که سیسمونی داره وراحته تهیه ی پوشک ولب ...

واقعا بحث دیروزود بودن اصلا مطلق نیس..توی یه فرهنگ ممکنه بارداریزیر 30 سالگی زشت بنظربیاد حتی!  حالا من بیشتر رنج بچه داری رو میبینم تا لذتش رو..واینقدر لذت های دیگه توی زندگیم تجربه میکنم که واقعا نیازی به جدیدتر یابهترشو ندارم!

اره واقعاایده ال های ادما باهم متفاوته من الان خونه و ماشینمو دارم درسته کلی وام رووشه وقسط داره ولی خیالم ازبابتش راحته و ازین بابت برای بچه ی  نداشته ام نگرانی ای نداستم اما از بیخ و بن با این قضیه مشکل دارم نه فقط بعد اقتصادیش

میدونی از چی بیشتر میسوزم؟از اینکه الان که اومدم خونه بابام،همش بهم سرکوفت میزنن که تو مقصر طلاق هست ...

آخ میدوووونم ازچی اینقدر ناراحتی..دیدیم اطرافم که خانواده دختر برای نگه داشتن زندگی دخترشون، روان و روح دخترو میپوکونن

چیه پس☹

یکی از هزاران دلیلی که مانع میشه اینه عزیزم.. بیشترش بخاطر رنج ندادن یه فرشته کوچیکه..."به دنیاآوردن" موجودی برای "مردن". حالا همه مذهبیا منو میترکونن ولی جالبه که این حرفو حضرت علی زده :)

بله هرانسانی نیاز به کمک روانشناس داره اما دراین مورد فکرمیکنم شما اولویت بیشتری برای تراپی دارین که ...

فقط بلدی کتابی حرف بزنی ادا دربیاری من دخالت کردم الان؟؟

میگم کلا کسایی که هیچ وقت نمیخوان بچه دارشن یه مشکلی دارن باید درمان شن 

اون مادرم حسرت داره نوه شو ببینه قصد بدی ک نداره خودت داری میگی متاسفانه خانم خوبیه نمیشه باش بد برخورد کرد.متاسفی که مادرشوهرت خانم خوبیه!!

فقط بلدی کتابی حرف بزنی ادا دربیاری من دخالت کردم الان؟؟ میگم کلا کسایی که هیچ وقت نمیخوان بچ ...

ببخشید اگه درست حرف زدن من اعصابتونو خورد میکنه وتحمل ناپذیره براتون

بله عزیزم تحمیل نظرات به بقیه ونسخه پیچی بیجا دخالت محسوب میشه..برای این میگم متاسفانه چون زن کاملیه این خانوم وازسر دلسوزی ولی کاملا نابجا نظر میده درمورد زندگی دونفر دیگه.. اما نظرات شما حتی از سرهمین دلسوزی هم نیست.

شما لطفا یبار

International Childfree Day

رو سرچ کن و نظر روانشناس ها و جامعه شناس ها ونویسنده هایی مثل لورا کارول رو درمورد والد اختیاری بخون.. یا دوژیر و جنیفر تورپرو.. که به عمق  سطحی نظر دادن خودتون پی ببرین