2777
2789
عنوان

آیا احساس خوشبختی میکنید

337 بازدید | 39 پست

اگر اره دلیلش چیه؟ چی تو این زندگی تکراری با کلی خواسته و ایده آل نرسیده و مشکل و درگیری های ذهنی براتون جذابه و شده دلخوشیتون که باعث شده خوب باشین و امیدوار؟ کل عمر ما شده مسابقه دوییدن در پی چیزهایی که درواقع برامون معنای عمیقی ندارن و فقط چون بقیه دنبالشونن برای عقب نموندن و کسب ارزش و کسی شدن،ما هم پیشونیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه احساس خوشبختی میکنم.و البته شکرگذارم

بابت همسرم و پسرم

که هستن

که سالمیم

بخاطر بدن سالمی که خدا داده

بخاطر اینکه دستمون جلو کسی دراز نیست

دوتایی نماز خون هستیم و حلال و حروم حالیمونه

تو این دویدن ها برای رسیدن به چیزای بهتر ذوق میکنیم حتی برای چیزای کوچیک

بستگی به دیدگاه تو داره که دنیا رو چطور میبینی❤️

کاربری قبلیم پرید🥲

اون موقع خوشبختم که برم دکتر بهم بگه یه تومور تو سرته شش ماه بیشتر زنده نیستی. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من همیشه احساس خوشبختی میکنم.و البته شکرگذارمبابت همسرم و پسرمکه هستنکه سالمیمبخاطر بدن سالمی که خدا ...

میدونی ته تهش برمیگرده به همین دیدن و انتظاری که از زندگیت داری،وقتی مرکز توجهت میره پی نداشته ها و نرسیده ها و انتظارات براورده نشده و مقایسه و زمانی غیر از حال و زندگی با اونچه که هست،آدم نمیتونه خوب باشه.

چ سوال سختی پرسیدی. با این دیدگاه عمیقی ک شما سوالو پرسیدی نه. (فقط چون بقیه دنبالشونن برا عقب نموندن) 

اما چیزی ک باعث دلخوشی و امیدوارشدنه سقفی بالاسرم هس برا خودمه مستاجر نیسم ماشین خوب دارم ۲تا بچه ی خوشگل و سالم.و یه قلب خلی مهربون دارم.یه شوهر چشم‌پاک و وفادار دارم. ولی بخام اونجوری مث شما فک کنم خیر 

۷ سال خواننده خاموش بودم

گاهی اوقات آره گاهی نه....بیشتر سعی میکنم نعمتهایی که خدا بهم داده رو یادآوری کنم و شکر کنم بابتش.....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نه من احساس رضایتی ازخودم ندارم یه بارنشدتویه زمینه ای خوبوعالی باشم همیشه تولیست آخرم

از من بتو نصیحت همه ی اینا صرفا بهونه و بازی ذهنه،به اون خواسته هاتم میرسی ولی ذهنت هیچوقت احساس کافی بودن بهت نمیده،چون ذهن انسان برا بقا و درگیر شدن با مشکلات و چالش های حتی توهمی تکامل پیدا کرده نه برای رشد و خوشبختی و کافی بودن،یه آدم هنری رو بزاری جای نادرست مثلا صافکاری نمیتونه کافی باشه،استعداد تو آدمها نسبیه و آدمها خاکسترین و اون اراده و اعتماد بنفسی که برا تلاش دارن رو از خونواده و محیط و تربیتشون گرفتن ذاتی نیس بخوای اسم عرضه و لیاقت بزاری و بگی ندارم.

چ سوال سختی پرسیدی. با این دیدگاه عمیقی ک شما سوالو پرسیدی نه. (فقط چون بقیه دنبالشونن برا عقب نموند ...

چه جالب،همه داشتن ها درنهایت برای همین حس خوب خوشبختیه،اگر این نگاه و شکرگذاری بهتون میده این حسه رو قدرش بدونید ،تلاشتون رو بکنید برای رشد اما درگیر نداشته ها و نرسیده ها نشید چون ته ندارع این مسابقه.🌹

اون موقع خوشبختم که برم دکتر بهم بگه یه تومور تو سرته شش ماه بیشتر زنده نیستی.

مردن راحته ،بعدش نه دردی هس نه خاطره ای نه احساس بدی نه ذهنی نه مشکلی،اما حیف که دکمه اش دست خودمون نیست و با همه حس ناخوشبختی که داریم بهرحال امید و دلخوشی و عزیز چنتا ادم تو زندگیمون هستیم و سخته تحمیل این درد بهشون.

مردن راحته ،بعدش نه دردی هس نه خاطره ای نه احساس بدی نه ذهنی نه مشکلی،اما حیف که دکمه اش دست خودمون ...

من که عزیز کسی نیستم چون هم پدر و مادر هم شوهرم خیلی در حقم ظلم کردن. دلم میخواد بمیرم . از عالم و آدم متنفرم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭