2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست
به نظرم کسی که قصد بچه دار شدن نداره و اصلا مثل شما تا این حد بدش میاد باید قبل ازدواج به طرف مقابل ...

شما خبردارین که من گفتم یا نه؟؟؟ تاپیک رو که یخونید من نوشتم که همه حرفامو قبل ازدواج به همسرم زدم اما نمیدونستم باید با مادرشم درمیون بذارم!!!!!

برای مشکل بچتون کاری کردید؟

الان ۱۴ماهشه ۶ماهگی عمل شد خدارو شکر خوبه قبل از به دنیا اومدنش تو دوران بارداری خیلی زجر کشیدم افسرده شدم همه ی موهام توی۲۵سالگی سفید شده

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مراعات نمیکرد و خیلی اذیتم میکرد،بهش هم هیچوقت نگفتم که باردار شدم

چه رفتار زشتی داشته باهات..مگه زن دستگاه جوجه کشیه که بدون امادگی باردار بشه..غصه زندگیتو نخور حتی اگه بخاطربچه هم نبود این آدم نمیتونست آرومت کنه

بله عزیزم جزی نظام طبیعته که مردم ازبیماری بمیرن ولی امروزه با دارو برای هربیماری ای درمانی هست... ج ...

بله درسته ولی بیمار و زاد ولد دوتا مثل متفاوت اگه همسرتون از اول موافق افکار شما بودن مشکلی نبود من خودمم از نظر فکری کمی مثل شما استم اما چون همسرم عاشق بچه بود نمی تونستم یکجانبه عمل کنم زندگی مشرک باید براساس حداقل تفاهمات مشترک هم بنا بشه وگرنه اجحاف میشه در حق یکی از طرفین

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
الان ۱۴ماهشه ۶ماهگی عمل شد خدارو شکر خوبه قبل از به دنیا اومدنش تو دوران بارداری خیلی زجر کشیدم افسر ...

عزیزززززم😭😭

خداروشکر که مشکلش حل شد

دیگ غصه نخور عزیزم و با کوچولوت از زندگی لذت ببر

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
الان میفهمم که چقدرررر مسئولیت داره یه انسان رو وارد این دنیای پر از حسرت و ناامیدی کردن واقعا مسئو ...

بگردم من...درک میکنم کاملا.. عوضش یه مادر قوی هستی باکلی تجریه که مطمینا این تجربه ها شخصیتتو قشنگتر کرده

شما خبردارین که من گفتم یا نه؟؟؟ تاپیک رو که یخونید من نوشتم که همه حرفامو قبل ازدواج به همسرم زدم ا ...

والا من فقط متن تاپیک رو می خونم و نظرات رو نمی خونم. و در متن تاپیک هم از این موضوع که با همسرتون در میون گذاشته بودین قبلا چیزی نگفتید . به هر حال اگه قبلا باهم به توافق رسیده بودین دیگه خانواده شون حق دخالت ندارن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

عزیزززززم😭😭 خداروشکر که مشکلش حل شد دیگ غصه نخور عزیزم و با کوچولوت از زندگی لذت ببر

ممنون فدات شم عزیزم الان که عشق منه با حرکاتش،🥰🥰

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
چه رفتار زشتی داشته باهات..مگه زن دستگاه جوجه کشیه که بدون امادگی باردار بشه..غصه زندگیتو نخور حتی ا ...

الان که داریم جدا میشیم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی میدونم که همچین ادمی ارزش نداره حتی بهش فکر کنم،نمیدونم چمه،خیلی داغونم این روزا

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
بگردم من...درک میکنم کاملا.. عوضش یه مادر قوی هستی باکلی تجریه که مطمینا این تجربه ها شخصیتتو قشنگتر ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزيزم منم يكسال و نيمه ازدواج كردم

خانواده اش ديونم كردن هر بار كه ميگن بهم من ي لبخند ميزنم ميگم من كه از خدامه پسرتون راضي نميشه

بريد اونو راضي كنيد

توپ رو تو زمين شوهزم ميندازم كه به من چيزي نگن ديگه

تو هم سياست داشته باش نا با شوهرت بحث كن نه چيزي بگو هر وقت مادرت گفت اينو ميگم حواست باشه،،...

بله درسته ولی بیمار و زاد ولد دوتا مثل متفاوت اگه همسرتون از اول موافق افکار شما بودن مشکلی نبود من ...

البته که همینطوره..منم ازقبل همه چیزو درمورد باورهام و اینکه قصدی ندارم بهش گفته بودم

زندگی فقط الان تون نیس بنظرمن

اگه خدابخوادزندگیتوازاین رو به اون روکنه خیلی راحت بایه شانس ورق برمیگرده

من میگم فک کن الان نمیخوای ممکنه دوسال دیگه کاملاًنظرت برگرده جوری نشه پشیمون بشی

هیچوقت نگونمیخوام!

بگوالان شرایطش فعلاًنشده هرچی خدابخواد

من دخترم۶سالشه ومن ۲۸دوستاش همه مادراشون۴۰سال و...

تاثیرشومیبینم من پابه پاشم کنارشم اونابچه روول کردبایه گوشی سرکلاس آنلاین!

منم درس خووندم دانشگاه رفتم و...

ولی دیدم زوجایی که ۱۰سال نیاووردن

تنبلی تخمدان گرف خانم رفتن پی مداوا یاکیست و...بعدکه اون خوب شد شوهره اسپرمش ضعیف شدو...

میگم تعجیل نکن تابه خواستتون نبوده ولی اینم بدون خداخیلی بزرگه اگربخواد بایه شانس کوچیک ویه تغییرکوچیک زندگیتونوازاین روبه اون رومیکنه باورداشته باش الانتون رونبین فک نکن فقط باکارشما وبرنامه ریزیتون پیش میره خداروکم ندون...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
الان که داریم جدا میشیم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی میدونم که همچین ادمی ارزش نداره حتی بهش فکر کنم،ن ...

الان چون دلتنگی برات بدیاش کمرنگ زده و دلت زندگی قبلیتو میخواد اما بهت اطمینان میدم این ادم مشکلش بچه نبوده...شوهرمنم بامن هم عقیده نیست ولی اصلا اذیتم نمیکنه بخاطرش و حتی سفت و سخت ترازخودم جلوگیری داره که مبادا من ازش برنجم...باورکن این آدم نمیتونسته خوشبختت کنه