میدونم اینجا خیلیا منتظرن ولی من عمیقا عمیقا و عمیقا از پروسه بارداریو زایمان نفرت دارم مضاف براینکه ازنظر فلسفی هم باهاش موافق نیستم و خیلی دلایل دیگه..
حالا باوجودیکه یکسال و نیمه ازدواج کردیم مادرشوهرم هردفعه که حرف خواهرزادم میشه میگه شماهم یه بچه بیارین مثه فلانی که سرتون گرم شه و.. و هربار من مودباانه میگم قصدشو نداریم... برای منی که اینقدر روی این موضوع حساسم و بشدت درگیر کار و مشغله و فعالیت ام این مثل شکنجه است واقعا..
ادما ازدواج میکنن که بچه تولید کنن؟یا دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟
میتونه داشته باشه وقتی اهداف مشترک داشته باشید
اما بصورت غریضی و خارج از قانون و منطق و فلسفه و بر اساس واقعیت ازدواج برای تولید مثل است در تمام موجودات هستی فرقی هم بین انسان و حیوان نیست و این تمایز حاصل فکر و اندیشه بشره اما نمیشه غریضه انسان ها رو نادیده گرفت
یه مادر که میخواد مستقل باشه...پیج تاج عروس و اکسسوری زیبامون taj_aroos.art 👑
به نظرم کسی که قصد بچه دار شدن نداره و اصلا مثل شما تا این حد بدش میاد باید قبل ازدواج به طرف مقابل بگه و اتمام حجت کنه . والا خب الان همسر شما و خانواده ش هم حق دارن اونا که نمیدونستن شما چنین تفکری دارین
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
بله هرانسانی نیاز به کمک روانشناس داره اما دراین مورد فکرمیکنم شما اولویت بیشتری برای تراپی دارین که متوجه نیستین دخالت درزندگی زوجین چه عواقب بدی میتونه براشون داشته باشه
میتونه داشته باشه وقتی اهداف مشترک داشته باشید اما بصورت غریضی و خارج از قانون و منطق و فلسفه ...
بله عزیزم جزی نظام طبیعته که مردم ازبیماری بمیرن ولی امروزه با دارو برای هربیماری ای درمانی هست... جزی طبیعته زاد و ولد اما اسباب جلوگیری ازبارداری تولیدشد که مردم بی حساب زادوولد نکنن...اختیار دوست من..اختیار ارزشمندترین چیزیه که انسان داره و باقی موجودات ندارن..حتی اگه خلاف غریزشون باشه