2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست
قبل از ازدواج شوهرم مثل خودم فکر میکرد و میگفت بچه برا چیمونه،ولی نمیدونم یهو چی شد گیر داد که بگه م ...

الهییی... میفهمم.. البته گذرزمان هم بی تاثیر نبوده و شایدم نظر بقیه

نزدیک به صفره احتمالش.. من سی ویک سالمه و توی اینهمه سال مصربودم روی این تصمیم..حتی اگه همسرمو بخاطر ...

ماچقدر شبیه همیم،منم سی سالمه و هیچوقت ذره ای نظرم عوض نشد،من درحدی مصر بودم که ناخواسته حامله شدم و سقطش کردم😔

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا ازدواج کردی؟!

اگه شوهرت موافقه و بهش گفتی که هیچ

ولی اگه نمی دونه خب مقصر خودتی وقتی با فلسفه زایمان و بچه مخالفی ازدواج رو بیخیال می شدی 

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
واقعا فرساینده و وحشتناکه..

تازه اولی رو که اوردی میگن یه خواهر برادری بیار واسش تنها نمونه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نمیدونم احتمالا مثل تمام برهه های قبلی زندگی تسلیم قانونای من درآوردی و خودخواهی بقیه میشیم من عاش ...

اگه روزی خواستی بخاطر عشقت اینکار بکنی توا بپذیر که از سر عشق و قدرت و گذشت اینکارو کردی و براش یه مادر قوی باش که با این چالش زندگیش هم درست روبرو میشه و نمیذاره هیچ چیزی بشکندش..مطمینم باهاش کنارمیای چون عاشقی

کاش اندازه الان فهمیده بودم هیچوقت بچه به این دنیای ظالم و وحشتناک نمیاوردم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
ماچقدر شبیه همیم،منم سی سالمه و هیچوقت ذره ای نظرم عوض نشد،من درحدی مصر بودم که ناخواسته حامله شدم و ...

هی وای من :(  تمام ترسای من برات اتفاق افتاده دختر... بمیرم چقدر سختی کشیدی

خب چرا ازدواج کردی؟!  اگه شوهرت موافقه و بهش گفتی که هیچ  ولی اگه نمی دونه خب مقصر خودتی ...

ادما ازدواج میکنن که بچه تولید کنن؟یا اهداف دیگه ای هم میتونه داشته باشه ازدواج؟

اگه روزی خواستی بخاطر عشقت اینکار بکنی توا بپذیر که از سر عشق و قدرت و گذشت اینکارو کردی و براش یه م ...

فکر کردن بهش هم بی رمق و افسردم میکنه 

خدا خودش دری باز کنه و دل یکی از ما دو نفرو با دل اون یکی موافق کنه

ایشالا شما و همسرتم راهتونو پیدا میکنین 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
هی وای من :(  تمام ترسای من برات اتفاق افتاده دختر... بمیرم چقدر سختی کشیدی

انشالله که برای تو هیچوقت اتفاق نیوفتن و این ترس ها ر‌و از خودت دور کن

راست میگن از هرچی بترسی سرت میاد،منم دقیقا ازهرچی که میترسیدم سرم اومد،هرشب کابوس میدیدم که یه بچه ای تو بغلمه و جیغ میزنه و گریه میکنه😥،در این حد فوبیا داشتم و بدم میومد از بچه ولی برا شوهرم که تعریف میکردم میگفت تو دیوونه ای و اصلا درکم نمیکرد

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
بهتره عقاید این مدلیتو تو نی نی سایت نگی  اینجا همش بحث بارداری و بچه و...  باید بری روا ...

درسته اما خوب روانشناس میتونه سیاست درست جواب دادن به خانواده همسرو یادبده؟