2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست
 ادما ازدواج میکنن که بچه تولید کنن؟یا دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟

میتونه داشته باشه وقتی اهداف مشترک داشته باشید 

اما بصورت غریضی و خارج از قانون و منطق و فلسفه و بر اساس واقعیت ازدواج برای تولید مثل است در تمام موجودات هستی فرقی هم بین انسان و حیوان نیست و این تمایز حاصل فکر و اندیشه بشره  اما نمیشه غریضه انسان ها رو نادیده گرفت 

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
فکر کردن بهش هم بی رمق و افسردم میکنه  خدا خودش دری باز کنه و دل یکی از ما دو نفرو با دل اون ی ...

مرسی عزیزدلم.. خیلی غصه خوردم برات :( انشالا راهی پیدا میشه...بخاطر عشقتون..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته اما خوب روانشناس میتونه سیاست درست جواب دادن به خانواده همسرو یادبده؟

صد در صد کمکت میکنه 

باید بری چون مسئله خیلی بزرگیه 

حتما با همسرت پیش یه مشاور یا روانشناس خیلی کار بلد برین

به نظرم کسی که قصد بچه دار شدن نداره و اصلا مثل شما تا این حد بدش میاد باید قبل ازدواج به طرف مقابل بگه و اتمام حجت کنه . والا خب الان همسر شما و خانواده ش هم حق دارن اونا که نمیدونستن شما چنین تفکری دارین 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

به نظرم نیاز به روانشناس دارید

بله هرانسانی نیاز به کمک روانشناس داره اما دراین مورد فکرمیکنم شما اولویت بیشتری برای تراپی دارین که متوجه نیستین دخالت درزندگی زوجین چه عواقب بدی میتونه براشون داشته باشه

صد در صد کمکت کنه  باید بری چون مسئله خیلی بزرگیه  حتما با همسرت پیش یه مشاور یا روانشنا ...

من و شوهرم که پیش کلی مشاور رفتیم ولی هیچ تغیری نکردیم،دوتا ادم لجباز بودیم که هیچکدوممون حاضر نبودیم کوتاه بیایم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
انشالله که برای تو هیچوقت اتفاق نیوفتن و این ترس ها ر‌و از خودت دور کن راست میگن از هرچی بترسی سرت ...

میفهممم..میفهمم.... :(

این بارداری ناخواسته دیگه چی بود اخه؟ :( همسرت مراعات نمیکرد؟

میفهممم..میفهمم.... :( این بارداری ناخواسته دیگه چی بود اخه؟ :( همسرت مراعات نمیکرد؟

اره مراعات نمیکرد و خیلی اذیتم میکرد،بهش هم هیچوقت نگفتم که باردار شدم

عزیزم... چرا؟ جهان بینیت عوض شده؟

الان میفهمم که چقدرررر مسئولیت داره یه انسان رو وارد این دنیای پر از حسرت و ناامیدی کردن

واقعا مسئولیت بچه خیلی زیاده توان زیادی میخواد من بچم لب شکری شد به کل پیر شدم افسردگی گرفتم ....

درکل اگه اندازه الان عاقل بودم تا پایان بچه ای به وجود نمیاوردم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
میتونه داشته باشه وقتی اهداف مشترک داشته باشید  اما بصورت غریضی و خارج از قانون و منطق و فلسفه ...

بله عزیزم جزی نظام طبیعته که مردم ازبیماری بمیرن ولی امروزه با دارو برای هربیماری ای درمانی هست... جزی طبیعته زاد و ولد اما اسباب جلوگیری ازبارداری تولیدشد که مردم بی حساب زادوولد نکنن...اختیار دوست من..اختیار ارزشمندترین چیزیه که انسان داره و باقی موجودات ندارن..حتی اگه خلاف غریزشون باشه

الان میفهمم که چقدرررر مسئولیت داره یه انسان رو وارد این دنیای پر از حسرت و ناامیدی کردن واقعا مسئو ...

ای خدا😭😭😭

منم ناراحت شدم

الان میفهمم که چقدرررر مسئولیت داره یه انسان رو وارد این دنیای پر از حسرت و ناامیدی کردن واقعا مسئو ...

برای مشکل بچتون کاری کردید؟