2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو نگو که حرفات دقیقا حرف منه... من کم آوردم بعد یسال.. میترسم از روزی که زده بشم از شوهرم بخاطر اط ...

زده نمیشی ایشالا

مخصوصا و باهم هم عقیده هستین

متاسفانه همسر من عاشق پدر شدنه و مطمعنم کوتاه نمیاد ...فعلا صبوری میکنه و بهم میگه هیچ وقت مجبورت نمیکنم ولی میدونم ی روز میرسه ک سر این قضیه بحث کنیم و میترسم ب جای خوبی نرسه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
بگردم من :( .. اذیت نمیشی بیشتر توضیح بدی؟؟

بیشتر از همه شوهرم اصرار میکرد که بچه دار بشیم،منم خیلی مخالف‌بودم،دیگ خیلی بدشدیم باهم  و سرد شدیم و رفت خیانت کرد چند بار،الانم داریم طلاق میگیریم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
مهم اینه شوهرش از خودش راضی تر بوده... شوهر من خیلی حرف بقیه براش مهمه بچه هم دوس داره و نسبت به آین ...

البته اره خواهر من واقعا بچه دوست نداشت برای خودش حتی قبل ازدواج هم به شوهرش گفته بود یکی از ملاکاش یا دونه بچه یا هیچی..شما شرایطت سخته چون شوهرت راضیه پس فردا محکومت میکنه به نظرم رابطتون هم تو خطر میره

زده نمیشی ایشالا مخصوصا و باهم هم عقیده هستین متاسفانه همسر من عاشق پدر شدنه و مطمعنم کوتاه نمیاد ...

نه عزیزم اتفاقا همسرمنم زده زیرش.. میگه من نگفتم هیچوقت بچه نمیخوام!!فقط قبل ازدواج گفتم فعلا نمیخوام! یروزم بخوام چیزی بهت نمیگم!! بنظرت اینجوری زندگیامون به کجا میرسه؟

نه عزیزم اتفاقا همسرمنم زده زیرش.. میگه من نگفتم هیچوقت بچه نمیخوام!!فقط قبل ازدواج گفتم فعلا نمیخوا ...

شاید خودت چند سال دیگ نظرت عوض شد و دلت بچه خواست و شرایطش رو هم داشتین

بیشتر از همه شوهرم اصرار میکرد که بچه دار بشیم،منم خیلی مخالف‌بودم،دیگ خیلی بدشدیم باهم  و سرد ...

عزیزم :(( چقدر ناراحت شدم برات..فدای سرت..من فک میکنم این تضادای فکری بزرگ برای هرکسی مشکل ساز میشه.. منم ازهمین بابت نگرانم

البته اره خواهر من واقعا بچه دوست نداشت برای خودش حتی قبل ازدواج هم به شوهرش گفته بود یکی از ملاکاش ...

منم قبل ازدواج همینو گفتم..تازه من گفتم حرفشم نزنی یروز!! اره خیلی نگرانم

عزیزم :(( چقدر ناراحت شدم برات..فدای سرت..من فک میکنم این تضادای فکری بزرگ برای هرکسی مشکل ساز میشه. ...

قبل از ازدواج شوهرم مثل خودم فکر میکرد و میگفت بچه برا چیمونه،ولی نمیدونم یهو چی شد گیر داد که بگه میخواد،بعضی وقتا فکر میکنم شاید بچه فقط یه بهونه بوده که از شر من خلاص شه

شاید خودت چند سال دیگ نظرت عوض شد و دلت بچه خواست و شرایطش رو هم داشتین

نزدیک به صفره احتمالش.. من سی ویک سالمه و توی اینهمه سال مصربودم روی این تصمیم..حتی اگه همسرمو بخاطرش از دست بدم نظرم عوض نمیشه

نه عزیزم اتفاقا همسرمنم زده زیرش.. میگه من نگفتم هیچوقت بچه نمیخوام!!فقط قبل ازدواج گفتم فعلا نمیخوا ...

نمیدونم

احتمالا مثل تمام برهه های قبلی زندگی تسلیم قانونای من درآوردی و خودخواهی بقیه میشیم

من عاشق همسرمم...نمیتونم زندگیمو قبل از آشناییمون تصور کنم....چ برسه ب اینکه فک کنم ی روز بره...

فک کنم تسلیم شم و مطمعنم بعدش از من هیچی جز یه موجود افسرده و بدحال باقی نمونه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)