2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست

منم این مدل مشکلارو دارم سه سال و خرده ای از ازدواجم میگذره دیگه حرف و نظر بقیه شده سوهان روحم 

هیشکی درکم نمیکنه حتی همسرمم باهام ساز مخالفت گذاشته

همه شونم توجیهشون اینه که بالاخره ک باید بیاری

نمیفهمم واقعا چرا بالاخره باید بیارم ؟؟!!! چ دلیلی داره اخه این باید و نباید!!!!

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
خب باید نظر خودتم عوض کنی تا کی کار؟ پیر شدید میخوای بچه بیاری؟ ببخشید این قدر صریح گفتم اوناهم‌ دل ...

آیا اونا میخوان بادرار بشن و زایمان کنن؟ آیا اونا موقع بیماری ازبچه نگهداری میکنن و جووش میزنن؟اگه من کارنکنم بدهیارو اونا میدن؟؟ اگه من با بچه خوشجال نباشم چی؟؟ و هزارتا سوال دیگه..این حرفتون درس نیس عزیزم..تصمیم گیرنده بنظرم اول زن و بعد مرده..نه بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه

😂😂والا مرگ ی بار شیونموی بار. امان امان از دست این مادر شوهر ااا مال من هر روز تو گوشم میخوند آخر سرم من ناخواسته باردار شدم فکر کرد برا حرف اون بود بیا و ببین چه ذوقی میکنه 😂😂

چرا خانواده شوهرش خیلی پیگیر بودن ولی شوهر خواهرم زد تو دهن همشون گفت هر کی یه سبک زندگی داره...ماما ...

مهم اینه شوهرش از خودش راضی تر بوده... شوهر من خیلی حرف بقیه براش مهمه بچه هم دوس داره و نسبت به آینده احتمالیش بیخیال بیخیاله

ببین مهم خودتی و همسرت ولی اگه تو ایران زندکی میکنی ۹۹ درصد ازتصمیمت پشیمون خواهی شد  بعدشم حال ...

اخه این دلیل برای بچه دار شدن درسته بنظر شما؟؟ این سبک زندگی مورد قبول من نیس واقعا

خب اگه اینطوره پس بهتره رک به همه بگی که کلا قصد ندارین بچه دار بشین درضمن عذر میخوام اگه ناراحتت کر ...

فدات شم عزیزم خواهش میکنم..آره منم نظرم همینه و همسرم موافق نیست

اون بنده های خدا واقعا کارشون درست نیست که راجع به این مساله به شما اصرار میکنن و چنین حقی ندارن، ول ...

نه عزیزم من صرف نظر از تاثیر شرایط موجود، کلا با پذیرش این مسیولیت هم مشکل دارم

منم این مدل مشکلارو دارم سه سال و خرده ای از ازدواجم میگذره دیگه حرف و نظر بقیه شده سوهان روحم  ...

نگو نگو که حرفات دقیقا حرف منه... من کم آوردم بعد یسال.. میترسم از روزی که زده بشم از شوهرم بخاطر اطرافیانش

نه عزیزم من صرف نظر از تاثیر شرایط موجود، کلا با پذیرش این مسیولیت هم مشکل دارم

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید 🌸

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌