2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 136 پست
بالاخره بايد بشنوه حرفو😂اشكال نداره وقتي پسرش روش نميشه تو بگو مودبانه..مثلا بگو ما بچه دوست نداريم ...

من و شوهرم عااااشق بچه های بقیه ایم و الان همه منتظرن بچه خودمونو ببینن..نمیدونن چون بچه هارو دوس دارم نمیذارم  بدنیابیاد! غیرازین دوست نداشتنه چطور بگم بنظرت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟بقیه اذیتشون نمیکنن؟ همسرشم ازاول موافق بوده بااین جریان؟

چرا خانواده شوهرش خیلی پیگیر بودن ولی شوهر خواهرم زد تو دهن همشون گفت هر کی یه سبک زندگی داره...مامانم به خواهرم میگفت بزار زندگیت دلگرم تر شه و این حرفا والا الان انقد خوبن من فک میکنم بچه بود انقد صمیمی نبودن

الان اوایل ازدواجتونه این احساس رو دارید مطمئن باش چند سال که بگذره خودت تمایل پیدا میکنی بچه دار بش ...

باورت میشه حتی این حرف هم ناراحتم میکنه؟   دراین حد اصراردارم روی این تصمیم آگاهانه ام!!

ببین مهم خودتی و همسرت ولی اگه تو ایران زندکی میکنی ۹۹ درصد ازتصمیمت پشیمون خواهی شد  بعدشم حالا اول راهی انثد دروبریات از مزیات مادر بودن و مضرات بی بچه بودن بهت میگگگگگکن که میری حامله بشی تا دیگه غر غر اطرافیان نشوی خودم ی نمونه این مثالی هستم که براتون زدم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من و شوهرم عااااشق بچه های بقیه ایم و الان همه منتظرن بچه خودمونو ببینن..نمیدونن چون بچه هارو دوس دا ...

عااااو 

خب بگو ما تصميم نداريم بچه دار شيم و شرايطشو نداريم

تو ايران بچه اوردن واقعا ب نظرم گناهه...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

من شش ساله ازدواج کردم، اینقد بهم گفتن و تیکه انداختن و دخالت کردن که دیگه برام عادی شده، یک کم دیگه تحمل کن در مقابلشون بی تفاوت میشی

منو همسرم هم بچه نمیخوایم 

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
باورت میشه حتی این حرف هم ناراحتم میکنه؟     دراین حد اصراردارم روی این تصمیم آگاهانه ام!!

خب اگه اینطوره پس بهتره رک به همه بگی که کلا قصد ندارین بچه دار بشین درضمن عذر میخوام اگه ناراحتت کردم

این نیز بگذرد...                                   
لبخند بزن و بگو فعلا تمایل و برنامه ای واسش نداریم شاید چند سال دیگه. لحنت که محکم باشه دیگه نمیگن. ...

و متاسفانه نیست.. من بهش میگم بگو اصلا قصد نداریم ولی با شوخی  و خنده هردفه میگه نه هنوز!

اون بنده های خدا واقعا کارشون درست نیست که راجع به این مساله به شما اصرار میکنن و چنین حقی ندارن، ولی این طرز تفکر شما و مشکلات فلسفی تون یک مقداری هم میتونه تحت تاثیر عوامل جامعه باشه👌 اگر فرصت داشتید تاپیک فرزندآوری منو یک نگاه بندازید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌