2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
چون شوهر ندارم فقط نگاه میکنم🥺درکت میکنم سخته

😟😟😟ممنون عزیزم بابت همدردیت امیدوارم ازدواج کردی این جور چیزا واست پیش نیاد بلاخره اینام درسته چیز اهمیت داری نیست زیاد ولی خب نشونه احترامه همش.ما هم نخورده کسی نیستیم ولی خب نشونه بی احترامیه

اتفاقا با فامیلا شوهرم اومدو رفت داریم ولی با فامیلا خودمون زیاد ن بجز داییم ک میبینیمش گاهی و میریم ...

ادما متفاوتن خودتو اذیت نکن عزیزم کم کم برات بی اهمیت ترین چیز میشه،،فدا سرت ک نکردن

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم😭😭😭منم مادرشوهرم منو فقط تنها دعوت کرد زیاد غصه نخور همدردیم😟

یاد،کاراش،میفتم حالم ازش،بهم میخوره.یدونه دختر داره فقط،بفکر اونه اون بیشعورم نمیزاره از قصد بس حسوده قشنگ حس،میکنم.موج منفیشو

یروزای سختی تنها بودم  و عین خیالشون نبود، ایشالا سر دخترش،بیاد 

😟😟😟ممنون عزیزم بابت همدردیت امیدوارم ازدواج کردی این جور چیزا واست پیش نیاد بلاخره اینام درسته چی ...

مرسی انشالا درست بشه همه مشکلاتت🥺

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
ادما متفاوتن خودتو اذیت نکن عزیزم کم کم برات بی اهمیت ترین چیز میشه،،فدا سرت ک نکردن

قربونتو عزیزم.چه میشه کرد.ماهم نخورده شون نبودیم که.از اینکه بی احترامی کردن یه مهمونی مگ چقدر میشه همش بخاطر اعزت و احترام گذاشتن به عروس و دوماده.

منم کسی پاگشا نکرد باورت میشه بعد دو سال هنوز فامیلای شوهرمو نمیشناسم به جز بعضیاشون و اصلنم برام م ...

نه مهمیش ک مهم نیست زیادمنظورم اینه ک احترام نذاشتن.بلاخره ما نخورده اونا ک نبودیم اینا همه نشونه احترامیه ک دریغ کردن.بعضیا میگن فلانی عروس شده و کلی مهمونی دعوت میشه و از این حرفا.ما ک از این خبرانبود

قربونتو عزیزم.چه میشه کرد.ماهم نخورده شون نبودیم که.از اینکه بی احترامی کردن یه مهمونی مگ چقدر میشه ...

می دونم عزیزم،،ولی خب همه مثل شما مهربون نیستن متاسفانه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
نه مهمیش ک مهم نیست زیادمنظورم اینه ک احترام نذاشتن.بلاخره ما نخورده اونا ک نبودیم اینا همه نشونه اح ...

اینا احترام نیست این رسما رو خودمون از خودمون دراوردیم به نظرم باید خیلی از رسمو رسوما کلا حذف بشه از زندگیمون تا زندگی کردن راحت باشه 

می دونم عزیزم،،ولی خب همه مثل شما مهربون نیستن متاسفانه

شما خودت مهربونی ک مهربون میبینی .لطف داری عزیزم.میسپرمشون بخدا اشکال نداره چیز مهمی نیست❤

اینا احترام نیست این رسما رو خودمون از خودمون دراوردیم به نظرم باید خیلی از رسمو رسوما کلا حذف بشه ا ...

اگه حذف میشد که خیلی خوب بود.شایدم من حساس شدم

یاد،کاراش،میفتم حالم ازش،بهم میخوره.یدونه دختر داره فقط،بفکر اونه اون بیشعورم نمیزاره از قصد بس حسود ...

عزیزم بسپرشون به خدا.منم اتفاقا تنها بودم شوهرم سرکاربود نمیگفتن مثلا بیا اینجا پیش ما.نشده حتی یبارم محض رضای خدا زنگ بزنه بگه من چیکارمیکنم.منتی نیستا ولی من شده زنگش بزنم یا پیامش بدم حالشو بپرسم ولی اون نه اصلا هیچی.باورت میشه نمیخوام پامم بزارم خونشون؟ولی بخاطر همسر خودم مجبورم؟