2777
2789
عنوان

دلم میخواد انقدرپسرمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 98 پست
@rahaa98   عزیزم این حرفا شایعست ماکه نمیدونیم ندیدیم چرا رواج میدید این حرفایی که مطمین نیست ...

شما حتما شیعه نیستی که باورت نمیشه 

لطف کن فیلمو کامل ببین بعد بمن بگو  رواج خرافه 

اینکه شیعه باشی وگناه کنی و بیاد امام زمان نباشی اقا بشینه هرشب برای بخشش گناهانت گریه کنه ازخدا طلب امرزش بخواد شایعس؟؟ اینکه اقا بخاطر گناهان ما غیبتش طولانی شده شایعس؟؟ اینکه اقا تنها وغریبه شایعس؟

اینکه اننننقدر واسطه بشه برای ما پیش خدا هرشب گریه کنه تا بلا نازل نشه شایعس؟؟؟؟؟؟؟

شما اعتقادنداری لطفا امضاتو عوض کن 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه ناهارم بهشون میدن گفتم نده بهشون میگن سفره پهن میشه دیگه اینام نمیتونن نگاه کنن که

بایدبراشون برنامه بذاری اگه رفتین وقتی گفتم بیاین همون موقع بایدبیاین مثلا یک ساعت بمونن صداشون کن موقع غذا هم حتما صداشون کن اگه بشه کوچیکه روپیش خودت نگه داری بزرگه هم احتمالا خودش زودبرمیگرده 

خوب بزار بره با اسایش زندگی کن واسه خودت.بیکاری مثلا بیاد خونه بره رو اعصابت خوبه؟مردم از خداشونه.یه نفرو میشناسم از صبح بچشو میفرسته بالا بغل مادر شوهر واسه خوابم نمیره دنبالش شوهرش میاد میره بچه رو میاره.ول کن بابا 

نه زندان نيست بچه بايد تربيت بشه يعني چي همش خونه مردم درسته عزيزشه اما اخه همش  بايد بفهمه نه ...

برای این مقطع که تا 6 سالگی آزادی کامل در رفت و آمد داشته این میزان از قاطعیت جواب نمیده.... بچه رو جری تر می کنه..... فقط باید با محبت زیاد شادی و بازی جذبش کنه

بایدبراشون برنامه بذاری اگه رفتین وقتی گفتم بیاین همون موقع بایدبیاین مثلا یک ساعت بمونن صداشون کن م ...

شده کوچیکه چند ساعت پیشمه ولی بزرگه نمیاد

شده کوچیکه چند ساعت پیشمه ولی بزرگه نمیاد

نه نباید بذاری کوچیکه بره... هم میفرستی تو زمین بازی هم همبازی براش میفرستی.... کوچیکه رو نگه دار.... خودتم بشو همبازی شون.... وقتی هم هستن به خاطر آب ریختن، توپ بازی، تلوزیون، ریخت و پاش دعواشون نکن

خوب اشتباه میکنی میخوای بیان برن رو اعصابت؟یکم منطقی فکر کن 

اتفاقا وقتی پیشم هستن انقدربه هم میزنن وصدا میکنن ولی بازم بهتر میدونم تابره طبقه بالا که چند تربیته بشه دیگه حرفمو نخونه

نه نباید بذاری کوچیکه بره... هم میفرستی تو زمین بازی هم همبازی براش میفرستی.... کوچیکه رو نگه دار... ...

بخدا اززندگی سیرم کردن ازهرچی بچس متنفرشدم 

شما حتما شیعه نیستی که باورت نمیشه  لطف کن فیلمو کامل ببین بعد بمن بگو  رواج خرافه  ...

امضای من بشما ربطی نداره مهم علم و اطلاعاتمه که دارم نه اندازه سایز چشم . هرچی خاستی بگید ریپلای نمیزنم بحث ندارم باهاتون. 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)