یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منطقت ارسطو رو ویران کرد!!!! 😅 بچه رو باید پیش خودت نگه داری که هم فکرت بشه هم زبونت بشه.... فر ...
اولا که هر کسی دیدگاهش متفاوته.دوما که این خانوم میگه عمه هاشو دوست داره نمیخوام بره بالا پس مشکلش از رفتن بچه چیز دیگست.اونام همسایه نیستن که مادربزرگشونن چه ایرادی داره؟.از نظر من هیچ مشکلی نداره چیزی که این خانومو اذیت میکنه قضیه تربیتو این مسائل نیست بیشتر بحث حسادته
چرا قاطی میکنین،من خودم اعتقاد ندارم،ولی همچین مسئله ای رو به چشمم دیدم که بچه ۵ سالرو با دعا از مادرش کندن،خودشونم گفتن همچین کاری کردیم.
سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛
اونجام فقط جلو تلویزیون نشستن واسباب بازیا وکتابا ومدادا رومیبرن بالا
دم دعواشون میکنی میرن یا عادت کردن نمیدونم شایدم اونارو بیشتر دوست دارن خلاصه خودت یه جوری حلش کن یا با تشویقی چیزی مثلا بگو نرید پایین فلان غذارو بپزم براتون صبرکنید و ... یا آهنگ بذار برقصید خلاصه اگه بهشون خوش بگذره نمیرن با مهربونی
من پسر خواهرشوهرم یه بار اومد خونمون بهش خوش گذشت بهش خیلی توجه کردم همش میگفته بریم خونه زندایی