2777
2789
زلزله اومد باید چیکار کنیم بریم زیر میز یا بپریم تو کوچه؟

زلزله ثانیه ایه اگه خونتون ویلاییه و طبقه اول جوری که درو باز کنی میپری تو حیاط و حیاط امنه دیوارای بلند ندارخ برو بیرون ولی غیر این صورت سریع جای امن تو خونتون برید بیشتر لوازم خونتونو به دیوار پیچ کنید بعد زلزله سریع گاز و ببیندین بپرید بیرون چون ممکنه تا چند ثانیه یا چند ساعت بعدش شدید تر بیاد یعنی اون قبلیه پیش لرزه بوده باسه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون واسه زمانی بود همه خونه ها ویلایی بود الان چهار چوب درن رد شد

ینی دیگه نرم زیر میز؟الان یه چیزی یادم اومد اینو گفتی یه جا شنیدم قبلا خونه ها وقتی خراب میشدن مستقیم میریخت الان مثلثی

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
مازندران بود ترسیدیم بیخود نیس هوا خیلی گرم شد یکدفعه چند ریشتر بود؟

4 ریشتر آره منم تا زلزله شد گفتم بیخود نبود هوا اینقدر گرم شده

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
اره اینم همش همینه اون دفعه هم نشسته بود رو صندلی پشت کامپیوتر بازیشو میکرد    

منم رو تخت دراز کشیده بودم کتاب میخوندم ،😬

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

من مارلیک بودم نزدیکتر🤣 من شبش تنها با دوتا بچه ام بودم بغلشون کرده بودم میدویدم خیلی بد بود

خدا رو شکر اون موقع بچه نداشتم خیلیییی ترسیده بودم نمیدونی چهار طبقه رو چجوری اومدم پایین هی هم داد میزدم سوار اسانسور نشید 🤣🤣🤣🤣🤣حالا مگه ملت گوش میکردن . تا رسیدم‌پایبن دیدم همسرمم رسید 

ینی دیگه نرم زیر میز؟الان یه چیزی یادم اومد اینو گفتی یه جا شنیدم قبلا خونه ها وقتی خراب میشدن مستقی ...

میگن از وسط ریزش میکنه فقط ۴ گوشه دیوار میگن امنه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خدا رو شکر اون موقع بچه نداشتم خیلیییی ترسیده بودم نمیدونی چهار طبقه رو چجوری اومدم پایین هی هم داد ...

منم دقیقا طبقه ۴ بودم فرار کردم خیلی بد بود

همسایمون با لباس زیر اومده بود از ترس😅

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
منم دقیقا طبقه ۴ بودم فرار کردم خیلی بد بود همسایمون با لباس زیر اومده بود از ترس😅

من روم نمیشه بدون روسری برم بیرون ولی همسایه ها اصلا عین خیالشون نیس😐😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔