2777
2789
زلزله اومد باید چیکار کنیم بریم زیر میز یا بپریم تو کوچه؟

هر کجا که زودتر رسیدی😂😂😂 من که میز جفتم بود رفتم زیر میز ولی اگه تا بیرون خیلی فاصله نداری در رو

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
اره ما قبلا طبقه چهار بودیم زلزله اومد خیلی ناجور بود همه همسایه ها ریختن بیرون ما میترسیدیم اونموقع ...

من قشنگ میدیدم ساختمون چپ و راست میشه،خیلی بد بود اصا،سال کنکورمم بود،یه استرسی یهو بهم وارد شد ک اصا نگم براتون، فرداشم شب یلدا بود،کوفتم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کجا که زودتر رسیدی😂😂😂 من که میز جفتم بود رفتم زیر میز ولی اگه تا بیرون خیلی فاصله نداری در رو

اگر اپارتمان باشی اصلا زیر میز مناسب نیست واسه اینکه ریزش داره فقط چهار گوشه دیوارا

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
ملت استرس گرفتن منو تو داریم چونه میزنیم و نوشابه وا میکنیم واسه هم،عالی ایم اصا😂

ما مثل این شدیم که میگن

زمان جنگ یه آقایی زنگ زده رادیو گفته به صدام بگین اگر شبانه روووز موشک بریزید روی تهران ما ازجامون تکون نمیخوریم....مجری میگه احسنت شما از کجای تهرانید؟؟

طرف میگه بنده از شمال زنگ میزنم شمال کشور زندگی میکنم😑😑😂

جدید نیس مال 15سال پیشه معلوم نیس چجوری برا همین میگم وقتی زلزله نیاد خیلی لرزش احساس میشه ولی اون د ...

خاک ساری نرمه عزیزم واسه همین شدتش زیاد بوده و کاملا طبیعیه اتفاقا خونه های سبک بیشتر تکون میخوره خونه ایشونم حتما روی سنگه . ببین کرج که زلزله اومد منطقه ما کشاوریزیه چون خاکش نرمه خیلی لرزید ولی سمت عظیمیه و کوه چون زیرشون سنگه لرزش چندانی نداشته . ایشالا بیشتر و بزرگتر نیاد فقط ایمنی و رعایت کنید

مگه چقدر چوب لازم بودن از همه شهرا چوب جمع کردن 😂

عزیزم کله ی منطقه چوب جم کردن اتیش زدن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اگر اپارتمان باشی اصلا زیر میز مناسب نیست واسه اینکه ریزش داره فقط چهار گوشه دیوارا

وای چرا به ما همیشه میگفتن زیر میز😐😐😐

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
وای چرا به ما همیشه میگفتن زیر میز😐😐😐

اون واسه زمانی بود همه خونه ها ویلایی بود الان چهار چوب درن رد شد

حضرت ابراهیم ایران بود🤭

😐دیگه از مولاها بپرس که گفتن من فرضیشونو گفتم