2777
2789
وااای چقدر بد بود زلزله کرج خدایی شدید هم بود

اونجا ستون خورده میگن نمیریزه ولی سری سقف وسط ریزش پیدا میکنه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا طبقه ۴ بودم فرار کردم خیلی بد بود همسایمون با لباس زیر اومده بود از ترس😅

من نیم ساعت قبل زلزله ۲ سال پیش تو حموم بودم،خدا را هزار بار شکر کردم که اتفاقی نیفتاد وگرنه شرف بی شرفمون ب خطر میفتاد😂

من روم نمیشه بدون روسری برم بیرون ولی همسایه ها اصلا عین خیالشون نیس😐😂

من اط طبقه دوم چادر گرفتم خودم بلوز وشلوار پوشیده بودم 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
منم ایت الکرسی خوندنم😐

آره برای آرامش خیلی خوبه من اولش ترسیدم کلی بسم الله گفتم بعد صلوات فرستادم ولی روی تخت دراز کشیده بودم موقع زلزله فقط نشستم سرجام جایی نرفتم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من نیم ساعت قبل زلزله ۲ سال پیش تو حموم بودم،خدا را هزار بار شکر کردم که اتفاقی نیفتاد وگرنه شرف بی ...

🤣🤣🤣 حموم بودی خیلی لرزیدی ؟ میخوام بدونم اون کاشی ها و سرامیکه و سیمانا تاثیری داشت تو لرزش؟

🤣🤣🤣🤣اون قسمت لباس پوشیدنش ار همه بدتره

دوستم میگفت داداشم وایساده بود نگاه میکرد میگفت این همه حوری کجا بودن من ندیده بکدم😐🤣

میگن از وسط ریزش میکنه فقط ۴ گوشه دیوار میگن امنه

اون موقع که طبقه چهار بودیم بچه بودم یادمه تازه مدادرنگی 36رنگه گرفته بودم برا اولین بار از اونا که تو قپفلز استوانه ای شکل بودن اومدن بازش کنم که یهو زلزله اومد مامانم سریع منو کشید کنار یکی از ستون های خونمون فکر کنم برا همین بود

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
من نیم ساعت قبل زلزله ۲ سال پیش تو حموم بودم،خدا را هزار بار شکر کردم که اتفاقی نیفتاد وگرنه شرف بی ...

وای خیلی شانس اوردی🤣

اون موقع که طبقه چهار بودیم بچه بودم یادمه تازه مدادرنگی 36رنگه گرفته بودم برا اولین بار از اونا که ...

بله عزیزم جای امنه

من شنیدم میگن دستشوییم جای امنه ولی نمیدونم چرا😐

🤣🤣🤣🤣🤣میگفتی تو لباساشون

بنده خدا فکر کرده رفته اروپا هنگ کرده😅

بله عزیزم جای امنه من شنیدم میگن دستشوییم جای امنه ولی نمیدونم چرا😐

اتفاقا میخواستم برم دستشویی الان گفتی یادم اومد😂😂😂

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔