2777
2789
عنوان

بهترین متخصص قلب در تهران

2890 بازدید | 32 پست

سلام لطفا متخصص حاذق جهت تشخیص بیماری قلبی اگر می شناسید معرفی کنید .دنبال جراح نیستم ، تشخیص برام مهمه . 

ضمنا دوستان تبلیغ کننده دکتر مهدی مختاریان ، مرجان ثابتی ، ندا مهرعلیزاده و میرصفایی در جریان باشن که به اندازه کافی در تایپیکهای مختلف تبلیغ کرده اند لطفا اجازه دهید در یک محیط صمیمانه و صادقانه از تجربیات واقعی دوستان در کنارهم استفاده کنیم و محیط نی نی سایت را با تبلیغات دروغین آلوده نکنیم . تبلیغ در حیطه پزشکی کلا ممنوعه عزیزان ، اگر پزشکی واقعا کارش درست باشه خودبه خود از طریق مریضهاش به بقیه معرفی میشه .من چندین بار تاحالا از این مسئله در نی نی سایت ضربه خوردم .

لطفا رعایت کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین متخصص قلب

امروزه بیماری‌های قلبی و عروقی جزو شایع‌ترین علل مراجعه‌ی بیماران به مطب پزشکان می‌باشند.

به همین دلیل، انتخاب یک متخصص قلب و عروق ماهر برای درمان بیماری از اهمیّت بالایی برخوردار است.

اشتباه میکنی دوست من. دکتر مرجان ثابتی رو من میشناسم و به نظرم اصلا تبلیغ نیست و واقعا عالی هستن ایشون شماره تماس و آدرس 

تهران، خیابان آیت اله کاشانی، نرسیده به جنت آباد، بین سازمان برنامه و شقایق، خیابان لاله شمالی، بن بست دوم شرقی، مجتمع آپادانا، پلاک۱۲، ط۳ جنوبی، و۱۴

۰۲۱۴۴۱۴۰۹۳۶

من دکتر پریسا مولایی رو میشناسم که برای نوار قلب و اکوکاردیوگرافی پیش ایشون رفته بودم. مطبشون شهرک ا ...

پیش ایشون رفتم اتفاقا نزدبک هستش به ما ولی راستش خیلی معمولی بود نمی تونم بگم خیلی عالی بود