2777
2789
عنوان

بهترین متخصص قلب در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 32 پست
پیش ایشون رفتم اتفاقا نزدبک هستش به ما ولی راستش خیلی معمولی بود نمی تونم بگم خیلی عالی بود 

عزیزم مشکلت چیه علائمت چیه

فوق تخصص باید بری مونده کدوم فوق تخصص رو بخای 

مشکلت ساختار قلبه یا برقش  (الکتروفیزیولوژی آریتمی بی نظمی ضربان تپش) 

تا حالا هولتر بستی؟ 

مشکل افتادگی دریچه داری؟

...‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکتر پریسا مولایی بهترین متخصص قلب تهران هستن که واقعا وقت میزاره برای بیمار و چک میکنه . بی ...

ببینید دوستان تبلیغ در حیطه پزشکی ممنوعه بهتره فقط پیشنهاد معرفی انجام بشه نه اینکه تمام یک تایپیک پر بشه از تیلیغ یک پزشک که اینجوری حداقل خود من نسبت به اون پزشک دو دل میشم.

سلام عزیزم من کلینیک قلب خوب میشناسم و دکتراش دکتر محمود افتخار زاده و مهرداد میر معصومی ان. و نمی دونم مشکلت چیه ولی این کلینیک که اسمش کلینیک آریتمی توانیر هست متخصصین قلب و عروق داره و هر دو فلوشیپ آریتمی و پیس میکرن. و من به شدت توصیه میکنم بهشون سر بزنی.

ادرسشونم: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان توانیر(عباسپور)، پلاک 22

و این شماره تماس کلینیک هست:88881891
88793628
88793389

اگه نظر منو بخوای دکتر مرجان ثابتی دکتر خیلی خوبی هستن و تشخیصشونم عالیه. چون دکتر مادربزرگ خودم هست و  سالهاست که میشناسیمشون. اگه خواستید وقت بگیرید این شماره تماسشونه 

پیش ایشون رفتم اتفاقا نزدبک هستش به ما ولی راستش خیلی معمولی بود نمی تونم بگم خیلی عالی بود 

برو شریعتی کلینیک قلب تهران ..کلینیک آرام بهترین متخصص قلب تهران اونجا هستند و کارشون واقعا خوبه.... دکترهاشون خیلیییییییی خوبه من برای اکو قلب رفتم و بابامو بردم

من برام مشکل پیش اومدت و مدام قلب درد داشتم و تپش که با معرفی یکی از فامیلامون رفتم پیش دکتر مولایی که ایشون به دقت معاینه م کردن و بعدش کلی وقت گذاشتن و اکو هم انجام دادن و مشخص شد که پرولاپس دارم و باید یه سری موارد رو تو تغذیه م رعایت کنم و یه سری هم دارو دادن که الان خدارو شکر حالم بهتره

من دکتر پریسا مولای ر سمت اکباتان میشناسم که خیلی باتجربه هستن و من خودم برای اکوکاردیوگرافی و پدرم برای آنژیوگرافی پیش ایشون رفتن، ایشون آنژیوگرافی از راه دست انجام دادن که پدرم اصن اذیت نشد

متخصص درمان خونریزی های رحم  دکتر محمد صادق کشمیری هستن من بیماری خونریزی غیر طبیعی رحم داشتم و فکر میکردم سرطان رحم هست و خیلی ناراحت بودم و نگران تعریف تکنیک امبولیزیشن  دکتر محمد صادق کشمیری و زیاد شنیدم و رفتم مطب دکتر کشمیری و دکتر با تشخیص درستشونو و با تجویز درست دارو از بین بردن خونریزی رحم منو و ممنونم ازشون

آدرس مطب دکتر کشمیری خیابان خواجه عبدالله انصاری نبش کوچه 7 پلاک 2 واحد 8 طبقه 4  موبایل اقای دکتر 09333000104

متخصص درمان فشار خون و کنترل بیماری قلب دکتر صدف اصفهانی هستن  خواهر من فشار خون بالا داشت و بی حالی ضعف داشت بردیمش تحت نظر خانم دکترصدف اصفهانی و تحت نظر خانم دکتر هولتر فشار خون وصل کردن وخواهرم بعد از چند سری ویزیت درمان شد وممنونیم از خانم دکتر آدرس مطب خانم دکتر صدف اصفهانی و ما هم از اینستاگرامشوون پیدا کردیمشون

2790
2778
2791
2779
2792