2821
2789
چه تاپيك خوبي  خيلي وقته ميخام نمازمو شروع كنم اراده شو ندارم خيلي سالهاس ترك كردم ولي نميدون ...

الحمدلله ، محبت دارید . ببینید 11 رکعت داره نماز شب ، میتونید یک رکعتش رو بخونید ، میتونید 11 رکعتش رو . ولی چون ممکنه برای بار اول ، سنگین باشه ، یک رکعتش رو بخونید ، نماز وتر رو بخونید . چند شب که خوندید و عادت کردید ، شفع رو هم بخونید و ادامه ، تا بشه 11 رکعت . لازمش چیه ؟من خودم رو عرض میکنم ، جسارت نباشه خدایی نکرده . گناهی که بیشتر انجام میدم رو بگذارم کنار ، نماز شب خون میشم . نماز شب خون شدم ، گناه نمیکنم ! چون فکرت ، خطور نمیکنه به گناه کردن !!! عادت که کردید ، نماز شب رو ، به طور خودکار و با اشتیاق میخونید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابجیم چندین ساله ینی از وقتی ک یادم میاد نناز شب میخونده و از این مسعله ناراضی بود بخاطر همین بهم گف ...

استفغار و صلوات ، کمکشون میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 

استارتر گل خدا ازت راضی باشه ❤️ تو قنوت نماز وتر اگه یادت نرفت، دخترک 3ساله منم دعا کن لطفا، تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

خودش ک میگفت روانی شدم.این حدس منه😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اسمم سمیه ست ممنون میشم خستم  شد ازبیپولی تا یه پول دستمون میاد یایکی ازوسیله های خونمون خراب م ...

راهکار داره خانم ، مداومت داشته باشید هر شب ، به خواندن زیارت واقعه ، امروز پنج شنبس ، غسل کنید ، نماز امام زمان رو بخونید ، به شیوه آیت الله بهجت ، درهای رحمت به روتون باز میشه ، نماز شب ، گل سر سبد همه این دعاها و نمازها و ...

اللهم عجل لولیک الفرج