2777
2789
چه تاپيك خوبي  خيلي وقته ميخام نمازمو شروع كنم اراده شو ندارم خيلي سالهاس ترك كردم ولي نميدون ...

الحمدلله ، محبت دارید . ببینید 11 رکعت داره نماز شب ، میتونید یک رکعتش رو بخونید ، میتونید 11 رکعتش رو . ولی چون ممکنه برای بار اول ، سنگین باشه ، یک رکعتش رو بخونید ، نماز وتر رو بخونید . چند شب که خوندید و عادت کردید ، شفع رو هم بخونید و ادامه ، تا بشه 11 رکعت . لازمش چیه ؟من خودم رو عرض میکنم ، جسارت نباشه خدایی نکرده . گناهی که بیشتر انجام میدم رو بگذارم کنار ، نماز شب خون میشم . نماز شب خون شدم ، گناه نمیکنم ! چون فکرت ، خطور نمیکنه به گناه کردن !!! عادت که کردید ، نماز شب رو ، به طور خودکار و با اشتیاق میخونید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجیم چندین ساله ینی از وقتی ک یادم میاد نناز شب میخونده و از این مسعله ناراضی بود بخاطر همین بهم گف ...

استفغار و صلوات ، کمکشون میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 

استارتر گل خدا ازت راضی باشه ❤️ تو قنوت نماز وتر اگه یادت نرفت، دخترک 3ساله منم دعا کن لطفا، تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

خودش ک میگفت روانی شدم.این حدس منه😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اسمم سمیه ست ممنون میشم خستم  شد ازبیپولی تا یه پول دستمون میاد یایکی ازوسیله های خونمون خراب م ...

راهکار داره خانم ، مداومت داشته باشید هر شب ، به خواندن زیارت واقعه ، امروز پنج شنبس ، غسل کنید ، نماز امام زمان رو بخونید ، به شیوه آیت الله بهجت ، درهای رحمت به روتون باز میشه ، نماز شب ، گل سر سبد همه این دعاها و نمازها و ...

اللهم عجل لولیک الفرج