چه تاپيك خوبي خيلي وقته ميخام نمازمو شروع كنم اراده شو ندارم خيلي سالهاس ترك كردم ولي نميدون ...
الحمدلله ، محبت دارید . ببینید 11 رکعت داره نماز شب ، میتونید یک رکعتش رو بخونید ، میتونید 11 رکعتش رو . ولی چون ممکنه برای بار اول ، سنگین باشه ، یک رکعتش رو بخونید ، نماز وتر رو بخونید . چند شب که خوندید و عادت کردید ، شفع رو هم بخونید و ادامه ، تا بشه 11 رکعت . لازمش چیه ؟من خودم رو عرض میکنم ، جسارت نباشه خدایی نکرده . گناهی که بیشتر انجام میدم رو بگذارم کنار ، نماز شب خون میشم . نماز شب خون شدم ، گناه نمیکنم ! چون فکرت ، خطور نمیکنه به گناه کردن !!! عادت که کردید ، نماز شب رو ، به طور خودکار و با اشتیاق میخونید
اسمم سمیه ست ممنون میشم خستم شد ازبیپولی تا یه پول دستمون میاد یایکی ازوسیله های خونمون خراب میشه یا ماشینمون اصلا نه پس اندازی نه چیزی انگار پولمون برکت نداره
اسمم سمیه ست ممنون میشم خستم شد ازبیپولی تا یه پول دستمون میاد یایکی ازوسیله های خونمون خراب میشه یا ماشینمون اصلا نه پس اندازی نه چیزی انگار پولمون برکت نداره
اسمم سمیه ست ممنون میشم خستم شد ازبیپولی تا یه پول دستمون میاد یایکی ازوسیله های خونمون خراب م ...
راهکار داره خانم ، مداومت داشته باشید هر شب ، به خواندن زیارت واقعه ، امروز پنج شنبس ، غسل کنید ، نماز امام زمان رو بخونید ، به شیوه آیت الله بهجت ، درهای رحمت به روتون باز میشه ، نماز شب ، گل سر سبد همه این دعاها و نمازها و ...