2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم.کلاهبرداری هم نیست واریزی داشتم اسونم هست اما بعضی روزا کتر واقعا کمه و اعصاب ادم خورد میشه

چ کاری

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
چه کاری میشه توضیح بدید بعد اولش پول میگیرن ازمون

خودمون یکار رابندازیم

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
چه کاری میشه توضیح بدید بعد اولش پول میگیرن ازمون

ن بابا پول نمیگیرن گفتم ک کلاهبرداری نیست خیلی از بچه ها اینجا دارن همین کارو می کنن فقط ایرادش اینه ک کار بعضی روزا کمه مثل امروز

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 
گت لایک

میشه یکم توضیح بدی ازکجا شروع کنم

میشه یکم توضیح بدی ازکجا شروع کنم

لایک و فالو اینستا من قبلا دوستان دیگ هم ازاینجا معرفی کردم و هرکی واقعا مثل خودم نیاز داره می برم

اینستا و تلگرام باید حتما داشته باشین

لا تَخَف وَ لا تَحزَن