2777
2789
لایک و فالو اینستا من قبلا دوستان دیگ هم ازاینجا معرفی کردم و هرکی واقعا مثل خودم نیاز داره می برم ...

اها متوجه شدم کدوم کار رو میگید همین که اول باید۱۲تا عکس بزاری و بعد تایید که فعالی میزنه کار شروع میشه

فقط کانال تلگرامشو نمیدونم چی هست میشه لینک یا اسمشو بگید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چقد درامد دارین مثلا؟ 

هرچی وقت بزاری و بیشتر لایک و فالو کنی

۳۰۰رو راحت میشه دراورد هرماه ولی ۶۰۰ ب بالا هم میشه اگ مثل یه کار واقعی جدی بگیرین

حالا لطفا بازجوییم نکنین توهمین سایت گت لایک رو سرچ کنین خودتون تحقیقتون رو بکنین تموم شد ب کسایی ک مثل خودمن می برم چون روزای بی پولی ب خدا قول دادم همچین کاری باشه کمک کنم ب بقیه

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 
اها متوجه شدم کدوم کار رو میگید همین که اول باید۱۲تا عکس بزاری و بعد تایید که فعالی میزنه کار شروع م ...

اینجا ترمه خانم گفتن ممنوعه و لغو کاربری می کنن

اره همین کاره تو نی نی سایت هم معروف شده حالا ک بلدی پی وی ادمین رو میدم ک بعدا بتونی پولتو چنج بکنی

@Tile_barfi

دخترا هرکدوم میخوایین بیاین تل لینک بدم برین کار بکنین منم دعا کنین نی نی دار بشم بزودی

ثبت نام رایگاااااااانه☝️

لا تَخَف وَ لا تَحزَن