2777
2789
عنوان

دلم گرفته

187 بازدید | 19 پست

با شوهرم دعوام شد دیشب شدید.دلم گرفته کاش میشد میزدم بیرون و دیگه برنمی گشتم.به خدا اگه دوتا پسرام نبودن دیگه هیچوقت برنمیگشتم.افسرده شدم از دست خانواده شوهرم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

منم دلم گرفته از زمین و زمان 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم گرفته،کاش یکی بود باهاش درددل میکردم😔

من که دیگه بریدم.خیلی بی منطق شده.به خدا از دیشب سردرد دارم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من که دیگه بریدم.خیلی بی منطق شده.به خدا از دیشب سردرد دارم

خونواده همسر منم خیلی منو اذیت کردن .نمیبخشمشون هیچوقت 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

باهمه چیزش ساختم به خدا اول زندگی هیچی نداشتیم.الان واسه خودش کسی شده.دوربرداشته.

مشکلت چیه عزیزم؟بد اخلاقه؟

بداخلاق نیست هر وقت بخواد حرفی بزنه که میدونه من موافقت نمیکنم شروع میکنه به لجبازی.الانم میگه الا و بلا باید بریم تهران زندگی کنیم.من کابوسم تهران زندگی کردنه

😔😔

هی خدا خانواده همسر واییی یعنی کابوسم خانواده همسره.

بداخلاق نیست هر وقت بخواد حرفی بزنه که میدونه من موافقت نمیکنم شروع میکنه به لجبازی.الانم میگه الا و ...

کجا زندگی میکنید مگه؟چرا مخالفی،عزیزم هرمردی یه بدیهایی داره زیاد غصه نخور

کجا زندگی میکنید مگه؟چرا مخالفی،عزیزم هرمردی یه بدیهایی داره زیاد غصه نخور

من 17سال تهران زندگی کردم الانم اومدم پردیس علت اصلیشم خانوادش بودن که یعنی زندگیمو جهنم کرده بودن از دستشون فرار کردم اومدم.یعنی برگردم تهران دوباره مشکلاتم شروع میشه.وقت و بی وقت بدون اطلاع یهو میبینی برادر شوهرم زنگ میزد سر خیابونتونیم میومدن واسه شام.شوهرم هم بهشون نمیگفت قبلا خبر بدید یعنی خونمون شده بود وقف مردم.کلید خونمو همه داشتن.18سال تحمل کردم دیدم درست نمیشه.فکر کن ساعت هفت صبح یهو در میزدن مادرشوهرم وارد میشد.

من 17سال تهران زندگی کردم الانم اومدم پردیس علت اصلیشم خانوادش بودن که یعنی زندگیمو جهنم کرده بودن ا ...

خب اگه کسی زنگ رو زد در رو باز نکن بزار بره،اگه هم پرسیدن بگو حموم بودن،بعد پیششون که رفتی غیر مستقیم بگو من دوست دارم کسی میاد خونمون قبلش خبر بده،چندسالته عزیزم؟

بهش گفتم اگر به خانوادت میگفتی که رعایت کنن منم اینقدر زجر نمیکشیدم.گفتم انگار آسمون باز شده خانواده تو تلپی افتادن بیرون.

خب اگه کسی زنگ رو زد در رو باز نکن بزار بره،اگه هم پرسیدن بگو حموم بودن،بعد پیششون که رفتی غیر مستقی ...

با من که هماهنگ نمیکنن با شوهرم هماهنگ میکنن.فکر یه بار یه کاری برام پیش اومده بود رفته بودم خونه مامانم برادرشوهرم اومده تهران واسه کار کردن و آخر هفته میومد خونه ما اومدم خونه دیدم کل خونه پرشده از موی زن.دوست دخترشو آورده بودخونه ما.به سوهرم میگم رفتار خودت باعث شد من حساس بشم رو خانوادت.حاضرم برم جهنم ولی ریخت خانوادتو نبینم.