2777
2789
عنوان

جدا شدم خانوادم خرجیمو نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 42 پست
خیلی چیزها هست لوازم تحریر دوردوزی روسری  مهره دوزی اسمشو یادم رفت  خیلی هست دختر خاله من ...

کاش تبریزم بود😢

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

پسر نیس دختره کاراینترنتی میکردم یه مدت همش سرم تو گوشی بعد درآمد آنچنان ندارع توی شهرستانه دیگ تهش ...

کدوم شهری

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم ۴سالشه یا این‌همه شیطنت وقتی بهش میگم‌میرم بیرون فوضولی نکن اصلا تکون نمیخوره از سرجاش اون وقت دختر شما ۸سالشه بعدمیگی‌نمیتونم برم سرکار!!!واقعا پشت کار نداری مقصر خودتی

اخرش 
بابات خیلی ادم خوبیه ی طبقه بهت داده😟قدر بدون تازه خوراکتونم میده من مامانم ی خونه داره خالیه درب ...

خب آخه وقتی هی منت می‌زاره ک اگ تو نباشی من اجاره میدم ماهی فلان هی منت می‌زاره ک چی بشه آدم تو لونه مو شبره زیر منت نره

من پسرم ۴سالشه یا این‌همه شیطنت وقتی بهش میگم‌میرم بیرون فوضولی نکن اصلا تکون نمیخوره از سرجاش اون و ...

عزیزم کار ا صب ساعت ۷تا ۱۰ شبه من دخترم مجازی درس میخونه نباشم کی بهش درس بده

هی😔چی بگم  خب تنبلی و ناامیدی

منم کلا انرژیمو گرفت خدا

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
هی😔چی بگم  خب تنبلی و ناامیدی

بخدا تا همین چند وقت پیش ترجمه میکردم تایپ میکردم شرکت اینترنتی فروش غلات داشتم ولی باز هیچکدوم پایدار نیس زودی از دست میدم تعدیل میکنن یا میگن بسع نمیخاییم

بخدا تا همین چند وقت پیش ترجمه میکردم تایپ میکردم شرکت اینترنتی فروش غلات داشتم ولی باز هیچکدوم پاید ...

گلم شمارو نمیگفتم خودمو میگفتم تو صلوات فرستادن😘