2777
2789
عنوان

جدا شدم خانوادم خرجیمو نمیدن

359 بازدید | 42 پست

سلام ب همه

میخاستم ازتون کمک بخام.من پنج ساله جدا شدم خانوادم هم وضع مالی خوبی دارن ولی فقط طبقه ی پایینشون رو دادن بمن و برنج و اینا بهم میدن هروقت چیزی ازشون خواستم بخرم مثلا گوشتی میوه ای چیزی با اکراه و غر زدن خریدن میگن خودت برو سرکار من یه بچه ۸ساله دارم ک درس داره نمیتونم برم سرکار دوسال رفتم بچم افسرده شد. چیکار کنم😢

کار خونگی انجام بده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنظرم تنبلی و دنبال بهانه بالاخره وقتی جدا شدی باید میدونستی ک جدایی این مشکلاتو داره و باید رو پای خودت وایسی

درضمن همین ک خونشونو دادن بهت خودش ی لطف بزرگه گلم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
مگه مهریه نمیگیری

نه مهریه گرفتم نه نفقه بابام خودش قاضی پرونده بود بهم گف نگیر من خودم بهت همه چی میدم اما نداد زد زیر حرفاش حالا من موندم عاس و پاس

کار در منزل بگرد ببین پیدا میکنی!؟ چه میدونم تایپی یا خیاطی چیزی یادبگیر یا آرایشگری اگه استعدادشو داشته باشی تتو و فیبروز و این چیزا پول توشه همیشه هم نیست زمانت دست خودته یه ساعت میری و میای

مادر یه نی نی 👶
نه مهریه گرفتم نه نفقه بابام خودش قاضی پرونده بود بهم گف نگیر من خودم بهت همه چی میدم اما نداد زد زی ...

کارش خلاف قانون بود هاااا نباید پرونده دخترشو قبول میکرد!

مادر یه نی نی 👶