2777
2789
عنوان

جدا شدم خانوادم خرجیمو نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار در منزل بگرد ببین پیدا میکنی!؟ چه میدونم تایپی یا خیاطی چیزی یادبگیر یا آرایشگری اگه استعدادشو د ...

رفتم خیاطی منتها کامل نشد و این ک تو این منطقه ک هستم همه تاپ پسندم کسی برامن نمیاره خیاطی آرایشگری خیلی دوست داشتم نزاشتن برم میگن کار خوبی نیست شأن تو نیس کار هم رفتم دوسال هرروز مادرم زنگ زد ک بیا بچت داره دیوونم میکنه

بابات قاضی هست؟؟؟؟ چ خوب پس بهش بگو ی کار خوب برات پیدا کنه

فقط بلده سرکوفت بزنه هیچ کاری برام پیدا نکرد ک درست باشه مثلا میگف بیا برو مرغ فروشی فلانی ک پرونده پی شمنه کار کن!!! 

کار خونگی فروش اینترنتی چ میدونم لوازم ارایش  لباس   ترشی و ... خیاطی وقت هایی که پسرت ...

پسر نیس دختره کاراینترنتی میکردم یه مدت همش سرم تو گوشی بعد درآمد آنچنان ندارع توی شهرستانه دیگ تهش بشه ماهی ۴۰۰اینا ولی چن جا کار سپردم 

چجوری عزیزم؟چ بسته بندیهایی؟

خیلی چیزها هست لوازم تحریر دوردوزی روسری 

مهره دوزی اسمشو یادم رفت  خیلی هست دختر خاله من تهران خیاطه کار میده خونه براش اماده کنن بیارن

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

توی دیوار سرچ کن کار در منزل یا استخدام و این چیزا حتما میاره بالا برات

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
کار در منزل بگرد ببین پیدا میکنی!؟ چه میدونم تایپی یا خیاطی چیزی یادبگیر یا آرایشگری اگه استعدادشو د ...

بابات خیلی ادم خوبیه ی طبقه بهت داده😟قدر بدون تازه خوراکتونم میده

من مامانم ی خونه داره خالیه درب و داغون التماسش میکنم بده و همه خرجا با خودم، نمیده 😐

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>