2777
2789
عنوان

دخترمو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 129 پست
از الان بچرو از این و اون متنفر کنی میدونی چ تاثیری رو سلامت بچه میزاره؟همش استرس همش ترس هیچ لذتی ا ...

باید به بچش بفهمونه که اولین شخص زندگیش مادرش. به نظرت بچه رو از مادر متنفر کنی تاثیر خوب میذاره روش؟

اگه به این باشه که اصلا نباید بچه رو نشون خونواده شوهرش بده. 

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره به نظر منم زنگ بزن احوالشو بپرس بگو شب بهت خوش بگذره مخصوصا مریضم هست اصلا ولش کن

اره دقیقا منم همین روشا بکاربردم دخترم پرخاشگری کنارگذاشته هیچ چیزی جز ملایمت مهربونی ذهن بچه رو اروم نمیکنه و رامش نمیکنه من به محضی عصبی میشددم دخترم بمیرم براش سریع رنگش میپرید دستش میکرد دهنش دلم کباب میشد ولی خداروشکر زودی متوجه شدم بخودم اومدم

باید به بچش بفهمونه که اولین شخص زندگیش مادرش. به نظرت بچه رو از مادر متنفر کنی تاثیر خوب میذاره روش ...

من نمیگم اینکه از مادر متنفرش میکنن خوبه

به اسی حق میدم ولی اون چیزی ک شمام گفتی اشتباهه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

جای بدی که نرفته خونه پدریزرگشه حتما بهش خوش میگذره که دوست داره بره توم باید خوشحال باشی یکی میاد بچه تو میبره باهاش بازی میکنه خوشه 

توم از موقعیت استفاده کن استراحت کن به خودت برس با همسرت خلوت کن به جای اینکه گریه کنی و منتظر باشی همسرت بیاد باهاش دعوا کنی و یه دعوای بزرگ دیگه با خانواده همسرت داشته باشی 

تو‌حساسیت نشون میدی خانواده همسرتم سواستفاده می کنن 

رفتی دنبالش به پدرشوهرت بگو ممنون که اینجا بود کلی به کارهام‌ رسیدم خداروشکر دخترم کسی داره که پیشش بهش خوش بگذره منم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
نه نشون نمیدم حتی زنگم نمیزنم تابشه ولی خدا میدونه که تودلم اتیشه

فدای دلت میدونم خیلی سخته انشالله ک مشکلت حل شه

باشوهرت ب اختلاف خوردین؟؟

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
نمیدونم که اصلا خسته نمیشه ازاونا،وابسته دخترمم ازوقتیکه رفته یه گوشه نشستم

عزیزم خودت مشغول کن ب کاری سرگرم کن خودتو صد درصد اونام دخترت خیلی دوست دارن و خیلی خوب هم مراقبشونن  اعصاب خودتو الکی خورد نکن. بالا خره ک میاد ده روزم اونجا باشه مادرش دلش برات تنگ میشه سراغتو میگیره. من بدم میاد دخترم بره خونه خانواده شوهرم بمونه چون اونا روستان  دوره و خیلی آدماش بدو بعضیاشون خراب و چشم ناپاکن حتی پسر بچه هاشون بره اونجا کسی مراقب دخترم نیس   فکر میکنن عین بچه های روستا زرنگه ولش میکنن تو کوچه منم استرس ک بلایی سر دخترم نیاد یا سگی گازش نگیره.... حالا تو اگ جاش امنه عزیزم  اصلا عصبی نباش. از نبود دخترت بهترین  استفاده رو کن استراحت کن مثبت ببین. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

استارتر میشه لطفا مظلوم نباشی؟؟؟؟ 

اعصابم خرد شد

پدر شوهر هولت داده بچه تو به زور برده. جلو روت به بچه آن گفته مامانت غلط کرد. بچه تو پر میکنن. بچه آن میره اونجا بعدا داستان میشه برات. شوهرت بی محلی میکنه

برو دم در خونشون بچه رو بگیر بیاااار

خدا مرگ بده آدمای ظالم رو که بچه رو از مادر جدا میکنن. 

یه بار شوهر منم خواست اذیتم کنه بچه رو برد داد دست ننه شغالش. فرداش با مامور رفتم دم خونه بچه مو گرفتم

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .