2777
2789
عنوان

دخترمو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 129 پست
نمیتونی تجمل کنی چند روز بمونه تا دلش برات تنگ بشه؟ راه دیگشم اینه دوستی همبازی کسی که خیلی دوسش دار ...

تحمل نمیتوتم بکنم اللن دوساعتع دارم دق میکنم،کسی نیس دوربرمون بخاطر کرونا بیاد خونمون 

پریکوچولو سابقم،
من دخترم ۴سالو۸ماهشه میرفت بغل مادرشوهرم نمیومد تختش بخوابه داد گریه هرموقع اینجورمیکرد من بزور میاو ...

آره دقیقا لج میکنن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیه؟ بذاره اونا دخترشو پر کنن متنفر بشه از مادرش این طفلی هم عین(ببخشید استارتر) پخمه ها فقط عذاب بک ...

از الان بچرو از این و اون متنفر کنی میدونی چ تاثیری رو سلامت بچه میزاره؟همش استرس همش ترس هیچ لذتی از زندگی نمیبره تا آخر عمرم باهاش میمونه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
ببین من تو چه وضعیتیم بخدا دارم به زور نفس میکشم

ببینه اونجابهش سخت میگذره میاد فقططط ولش کن این صدبار بابا اونجا که نمیکشنش عزیزم اگه میخای فردا بچهذموفق چ تحصیلی چ روحی داشته باشی درست پیش برو فردا دخترمنزوی گوشه گیر وبدون هیچ اداب اجتماعی میشه بذارخودش بفهنه بچها بهش تنش وارد نکنید بالاخره مادره ولی بخاطربچش باید کناربیاذ

جلو دخترت وقتی اومد گریه کن وقتی پرسید چرا بگو از دست پدر بزرگت 😔

وای نه این کارونکنیا دخترت بدترمیشه ولی اعصابم بخاطر دخترت خوردخ نمیدونم چجورقانعت کنم ولششش کنی بحال خودش

تحمل نمیتوتم بکنم اللن دوساعتع دارم دق میکنم،کسی نیس دوربرمون بخاطر کرونا بیاد خونمون 

با وعده ی اسباب بازیو خوراکی مورد علاقش بیارش،بدترین کار اینه با زور بیاریش،بدتر لج میکنه.

وای نه این کارونکنیا دخترت بدترمیشه ولی اعصابم بخاطر دخترت خوردخ نمیدونم چجورقانعت کنم ولششش کنی بحا ...

من کاری ندارم بخاطر بیماریش کوتاه اومدم گفتم هرجور راحتی ولی خوذم داغون میشم

پریکوچولو سابقم،
وای نه این کارونکنیا دخترت بدترمیشه ولی اعصابم بخاطر دخترت خوردخ نمیدونم چجورقانعت کنم ولششش کنی بحا ...

منم معتقدم باید بزاره بمونه تا خودش دلش تنگ بشه بگرده،اما مادره دیگه طاقت نمیاره.