بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
پارسال که میرفت اونا وسواس تمیزی دارن دخترم حق نداشت پاشه یه گوشه مینشت بازی میکرد خق نداره بره رومب ...
بهتر فوری خسته میشه میاد طرفت الان برو شام درست کن با شوهرت بخور وگرنه مادرشوهرت ازت اتو میگیره هر روز بساط داری دختر دایی من تو خونه خالم بزرگ شد الان دوسال یه بار بهش سر نمی زنه بچه آخرش مال توئه نگران چی هستی
من دخترم ۴سالو۸ماهشه میرفت بغل مادرشوهرم نمیومد تختش بخوابه داد گریه هرموقع اینجورمیکرد من بزور میاوردمش عصبی شده بود دستامو حتی چنگ میزد دیدم عصبی شده راهمو عوض کردم اول نگام میکرد ببینه واکنشم چیه میرفت پیشش میخوابید منم بعد ده دقیقه میرفتم کنارش داد میزد نمیام میگفتم نمیخام ببرمت میخام کنارت بخوابم دلم تنگ میشه اگه تو بغلم نخوابی خوابم نمیبره ازاین حرفا به مامان جونش شب بخیرمیگفت میومد یه هفته طول کشید ولی الان عادتشو کلا ترک کرده
نمیدونم شبا میومد پیشم میگف برواونور بخواب ننه میگف مامانت بو میده یه شب رتم بغلش کنم گف بونمیدی که ...
نمیتونی تجمل کنی چند روز بمونه تا دلش برات تنگ بشه؟ راه دیگشم اینه دوستی همبازی کسی که خیلی دوسش داره گوشیتو بدی زنگ بزنه بگه من خونتونم توام بیا،شوهرت بره بیارش.