برم هم نمیاد که پارسال هم دقیقا این برنامه رو داشتیم با این فرق که من اونموقع طبقه پایین بودم ،دخترم ...
وای خدا😬 منم ترسم اینه دخترم اینطور بشه در آینده
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارسال رفتم براش کادو گرفتم گفتم داریم میریم پارک بازی کنیم گفت برو تو من نمیام ،میخام بندازم به عهد ...
ینی خانواده شوهرت پرش میکنن؟
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
هی پیشم نمیرم ولی میبینتشون اینجوری میکنه ،من درو باز نمیکردم دختر م دید پدربزرگشه داد زد اونم صداشو ...
خب حالا پدر بزرگش دوست داره اشکال نداره بزار سر بزنه ولی برا خواب اجازه نده برو بیارش بگو فردا صب باز بیا
نه فعلا بخاطر دخترش بنظرم ظاهریم شده اشتی کنه دخترش حالش بهتربشه
اخه خیلی خانواده بدین اینا شیطونو درس میدن من ندیدم از این ادما اطرافم ولی اگه خانواده شوهر من بودن تف میکردم تو صورتشون تا اخر عمرم حسرت دیدن بچمو ب دلشون میزاشتم