2777
2789
عنوان

دخترمو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 129 پست
 سرگرم کن خودتو با خودت تلقین کن که منم ب استراحت نیاز دارم این یشب دخترم نیست کمی استراحت میک ...

شوهرم رفته اوردتش میگه نمیومد داد میزد قسمشون داده که فردا صبح بیان ببرنش باز ،الان که اومده خونه رفتم بدوبدو پیشش خواستم بغل بگیرمش گفت برو اونور رفته تنهایی تو اتاقش

پریکوچولو سابقم،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم رفته اوردتش میگه نمیومد داد میزد قسمشون داده که فردا صبح بیان ببرنش باز ،الان که اومده خونه رف ...

چرا اینطور میکنه  بادخترت بدرفتاری میکنی؟.  خانواده شوهرت پشت گوش بچت بدتو میگن واگذارشون کن به خدا.. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
چرا اینطور میکنه  بادخترت بدرفتاری میکنی؟.  خانواده شوهرت پشت گوش بچت بدتو میگن واگذارشون ...

نبخدا اصلا بدرفتاری نمیکنم صبح تا سب باهاش بازی میکنم بخاطر بیماریش هیچی نمیگم،نمیدونم عزیزم هرکی باع دل یه مادرو بشکنه دله خودش بشکنه فقط

پریکوچولو سابقم،

دعا نیاز نیس که دعا کنیم خیلی نگران تربیت دخترت بودی خودت همراهش می رفتی شب هم می موندی در ضمن دخترت دیگه بزرگه اومد یه تنبیه در نظر بگیر براش تا دیگه بدون پدرومادر جایی نمونه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بخاطر خدا انقد اون طفل معصومو زیر منگنه خودتون و خانواده شوهرتون پرس نکنید😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥اسی اوها خیلی خودخواهن ولی شما هم واقعا خودخواهی به نوعی😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥خیلی دلم برای نازلی میسوزه