2777
2789
عنوان

دخترمو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 129 پست
من کاری ندارم بخاطر بیماریش کوتاه اومدم گفتم هرجور راحتی ولی خوذم داغون میشم

بهترین کارو میکنی شما خودتم انگار عصبی افسرده ای خودتو سرگرم کن خونه تمیز کن کیک بپز تی وی ببین هزاران کار به این فکرکن بچت روحش سالم بشه،منم عصبی افسرده بودم خداشاهده رفتم دکتر گفت افسردگی وعصبی ازکرونا هم واگیردارتره شما پرخاش عصبی بودنو به سایر اعضا انتقال میدی خیلی بده مشکلت حل کنه .....من خودم قرص بهم داد ولی شوهرمو معرفی کرد مشاوره والان نه دعوا داریم بحث کوچیک سر یچی میکنیم ولی دعوا نه زندگی اروم ......البته مشکل من استراضطراب ژنتیکی هس شوهرمم تند هس ولی دعوا نداشتیم من رفتم دکتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم شبا میومد پیشم میگف برو‌اونور بخواب ننه میگف مامانت بو میده یه شب رتم بغلش کنم گف بونمیدی که ...

ببین تو ک  جلو بچت از خانواده شوهرت بد نمیگی؟ ک دخترت بره بهشون بگه اگ آره بخاطر اینم هست اونکه میگه مامانم اینطور گفته اونام بدتو میگن ایندفع ک اومد از خوبی ننه... بگو هر موقع هم که خواست بره خونه بابابزرگش خودت بدرقش کن ببوسش بگو عزیزم خدا حافظ مراقب خودت باش دلم برات تنگ میشه. ببین چطور دخترت قبل خواب میگه برم مامان. دخترمنم اینطوره وقتی اینطوری خدا حافظی میکنم باهاش حتی وقتی میخواد سوار ماشین بابام بشه میگه مامانم بیاد. منم میگم برو عزیزم زود بیا اینطوری  بالاخره خونه بابام میگه برم پیش مامان.  اما وقتی نمیذارم بره بزور میره اصلا یادم نمیکنه 😂 میگه مامان بده نمیرم پیشش... 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
میدونی چیه دارم تنهایی دق میکنم هنوز دوساعته من شب بی نازلی چطور بخوابم

میدونم چی میگی گلم. خدا به هممو ن صبر بده با این قوم شوهر

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
دارم دق میکنم دلم بزاش تنگ شده 

سرگرم کن خودتو با خودت تلقین کن که منم ب استراحت نیاز دارم این یشب دخترم نیست کمی استراحت میکنم برا خودمو...