mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان حرف حق ..... 193 بازدید | 30 پست اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیستو اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید......... اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1399/10/23 | 18:16 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسمم۰۹۸۷ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2504 چتوشد وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 وقتی حق با توعه ولی اون حرف چرت میزنه خب اعصاب آدم میریزه بهم دیگه مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 چتوشد 😂😂😂🌹 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12880 در کل خنثی باشیم .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 همیشه حق بامنه😉 خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 وقتی طرف احمق باشه و مرغش ی پا داشته باشه ب کار نمیاد😂😂 اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40891 درستش اینه که یا حق با منه یا اونقدر طرفو میزنم که بفهمه حق با منه. { خانم هستم }
mrs_zamani عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 4665 بعضیا یه جوری میرن تو چشم ادم انگار علامه دهرنمن که الان با کسی بحث نمیکنم میگم حق با شماست اعصابم راحته
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 وقتی حق با توعه ولی اون حرف چرت میزنه خب اعصاب آدم میریزه بهم دیگه الان دارم چرت میگم من خودم طرفو تا فحش کش نکنم بیخیال نمیشم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 تو صحرای کربلا حق با امام حسین بود!! بله دقیقا، اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 الان دارم چرت میگم من خودم طرفو تا فحش کش نکنم بیخیال نمیشم 🤣🤣🤣وایی خدای من عین حقیقتو گفتی🤣🤣🤣 مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 بعضیا یه جوری میرن تو چشم ادم انگار علامه دهرن من که الان با کسی بحث نمیکنم میگم حق با شماست اعصابم ... والا من خودم تا طرفو فحش کش نکنم راحت نمیشم البته الان سعی میکنم آرام باشم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 🤣🤣🤣وایی خدای من عین حقیقتو گفتی🤣🤣🤣 والا دروغ ک ندارم بعضی از آدما بهشون حرف نزنی نمیشه😕🌹 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 والا دروغ ک ندارم بعضی از آدما بهشون حرف نزنی نمیشه😕🌹 دقیقا😆😆 مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین