2777
2789
عنوان

حرف حق .....

193 بازدید | 30 پست

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست
و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید.........

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

وقتی حق با توعه ولی اون حرف چرت میزنه خب اعصاب آدم میریزه بهم دیگه

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حق با توعه ولی اون حرف چرت میزنه خب اعصاب آدم میریزه بهم دیگه

الان دارم چرت میگم من خودم طرفو تا فحش کش نکنم بیخیال نمیشم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

تو صحرای کربلا حق با امام حسین بود!!

بله دقیقا،

الان دارم چرت میگم من خودم طرفو تا فحش کش نکنم بیخیال نمیشم

🤣🤣🤣وایی خدای من عین حقیقتو گفتی🤣🤣🤣

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
بعضیا یه جوری میرن تو چشم ادم انگار علامه دهرن من که الان با کسی بحث نمیکنم میگم حق با شماست اعصابم ...

والا من خودم تا طرفو فحش کش نکنم راحت‌ نمیشم البته الان سعی میکنم آرام باشم

🤣🤣🤣وایی خدای من عین حقیقتو گفتی🤣🤣🤣

والا دروغ ک ندارم بعضی از آدما بهشون حرف نزنی نمیشه😕🌹

والا دروغ ک ندارم بعضی از آدما بهشون حرف نزنی نمیشه😕🌹

دقیقا😆😆