2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری کرونا گرفتن

433 بازدید | 20 پست

بچه ها من تو اقدامم الان کرونا دارم اگه تو این شرایط اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ اگه این ماه اقدام کنم باردار شم چون برای کرونا دارو مصرف میکنم ایراد داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز هفتم ب بعد تا حدودا ۲۰ روز  بعد اونم چن ماهی ممکنه تنگی نفس بی حالی و ...داشته باشی

من از جمعه سر درد داشتم از شنبه حالت سنگینی از یکشنبه هم سرفه هام شروع شد حس بویایی ندارم لرز دارم قفسه سینه م درد می‌کنه یعنی ممکنه بدتر شم

الان باز گرفتم😭میترسم ب بچه شیر خورم برسه بستری شم باز نمیشه شیر خشک بهش داد برام دعا کنین😭😭

ایشاله خوب میشی عزیزم باز خدارو شکر بعد زایمانت گرفتی بچه ات به دنیا آمد من دررحال اقدام هستم همش استرس دارم حامله شم بعد کرونا هم بگیرم بعد مجبور شم بچمو سقط کنم😣😣😣نمیدونم الان یک سال اقدامم نمیخوام بیشتر از این صبر کنم چون معلوم نمیشه کی بار دار شم الان یک سسال که نشدم