2777
2789
عنوان

پتو دو نفره بلند کردن در 17 هفتکی

719 بازدید | 35 پست

بچه ها من هفده هفتمه یه پتو دو نفره از رخت خواب اوردم کشیدم روم خیلی سردم بود حالا میترسم زبونم لال برای نی نیم ....😭

قبلن 1/2 ml هماتوم بدون لکه بینی داشتم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزی نمیشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم عیبی ندارع سخت نگیر من الان چند باره دیدم تاپیکت و حالا میخوای برا کمتر شدن نگرانیت استراحت کن تا چند روز یه شیاف پروژسترون هم بزار الکی که نیست با ی پتو چیزی بشه

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

من تشک هم بلند کردم

ولی اشتباه عزیزم نکن

بذار وسط بمونه 

ولی برندار 

ارزش نداره

خدایا ،،میشه نگاهم کنی ، راحت بشه زندگیم چشم برندار از من ، میپاشه زندگیم                         خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من.                   ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت.                         نه اینکه حرفی نباشد،،، هست،خیلی هم هست....اما دل شکسته ها میدانند،غم ک به استخوان برسد،میشود سکوووووت.

😐😐پتو که وزن نداره

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏
عزیزم عیبی ندارع سخت نگیر من الان چند باره دیدم تاپیکت و حالا میخوای برا کمتر شدن نگرانیت استراحت کن ...

یک ماهه دارم مصرف میکنم تو این یک ماهم همش خواب بودم ...امشبم یکی گذاشتم فرداشب اخریشه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️