2777
2789
عنوان

پتو دو نفره بلند کردن در 17 هفتکی

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 35 پست
من تشک هم بلند کردم ولی اشتباه عزیزم نکن بذار وسط بمونه  ولی برندار  ارزش نداره

نه اوردم پایین خیر سرم بعد بلندش کردم گذاشتم بالا

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐 یعنی کارای شخصیتو انجام‌نمیدی که یه پتوبرداشتن نگرانت کرده؟؟ بابا حاملگی یه چیزعادیه من این ...

نه والا تا امشب خخخخ

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
یک ماهه دارم مصرف میکنم تو این یک ماهم همش خواب بودم ...امشبم یکی گذاشتم فرداشب اخریشه

چیزی نمیشه منم بچه سر پا هست جفتمم پایینه بازم راه میرم به پشت میخوابم و ب شکم میخوابم کلا رعایت نمیکنم هیچی نمیشه استرس از همه چی بدترع ب خودت نگرانی الکی نده خدا بخواد شیشه رو بغل سنگ نگه میدارع

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
چیزی نمیشه منم بچه سر پا هست جفتمم پایینه بازم راه میرم به پشت میخوابم و ب شکم میخوابم کلا رعایت نمی ...

خداحفظش کنه عزیزم انشاالله به سلامتی بغل بگیریش

خداحفظش کنه عزیزم انشاالله به سلامتی بغل بگیریش

ممنون همچنین عزیزم ⁦❤️⁩

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

من خونه تکونی کردم

فرشا رو بلند کردم کف خونه رو موکت کردم

ناهرخوری ومبل رو جابه جاکردم

خداروشکر چیزیم نشد

البته اینم بگم از بچگی عادت کردم کارای مردونه انجام بدم نمیدونم چرا😂

من خونه تکونی کردم فرشا رو بلند کردم کف خونه رو موکت کردم ناهرخوری ومبل رو جابه جاکردم خداروشکر چ ...

نه بابا من همش 1/2 میل هماتوم داشتم یک ماهه هنش دراز کشم. البته یک ماه قبلشم همش دراز کش بودم الان حتی لباس زیرامم شوهرم میشوره 

اما خیلی خندم گرفت به سوالت البته ببخشید😂

خواهش میکنم گلم انشاالله همیشه بخندی قربونت برم

منم هماتوم داشتم دکتر استراحت مطلق داده بود اما نمیتونستم بشینم سرجام

چقدر بود هماتومت؟

یادم نیست بخدا اما گفت زیاد بزرگ‌ نیست من ۶هفته افتادم به خونریزی که سونو دادم مشخص شد هماتوم دارم گ ...

خداروشکر که خوب شدی عزیزم. من نه لکه بینی نداشتم. فقط خبر مرگم از بس طبعم گرمه هفته ای دو بار بدون اختیار توی خواب خودمو میمالم به تشک و اینا ار گا سم میشم باید ببخشید. دکتر گفت عیبی نداره دخول نداشته باش فقط