ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یک ماهه دارم مصرف میکنم تو این یک ماهم همش خواب بودم ...امشبم یکی گذاشتم فرداشب اخریشه
چیزی نمیشه منم بچه سر پا هست جفتمم پایینه بازم راه میرم به پشت میخوابم و ب شکم میخوابم کلا رعایت نمیکنم هیچی نمیشه استرس از همه چی بدترع ب خودت نگرانی الکی نده خدا بخواد شیشه رو بغل سنگ نگه میدارع
جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم❤️😍
یادم نیست بخدا اما گفت زیاد بزرگ نیست من ۶هفته افتادم به خونریزی که سونو دادم مشخص شد هماتوم دارم گ ...
خداروشکر که خوب شدی عزیزم. من نه لکه بینی نداشتم. فقط خبر مرگم از بس طبعم گرمه هفته ای دو بار بدون اختیار توی خواب خودمو میمالم به تشک و اینا ار گا سم میشم باید ببخشید. دکتر گفت عیبی نداره دخول نداشته باش فقط
با خدا باش و پادشاهی کن❤️ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️