2777
2789
عنوان

خواهرم خییلی بد بهم توهین کرد💔

1224 بازدید | 56 پست

باهم دیگه دعوامون شد وسط دعوا کم اورد شروع کرد به گفتن ایرادام تا تونست عیب های قیافمو گفت 😔

حس خیلی بدی نسبت ب خودم پیدا کردم از قیافم بدم میاد دیگه خودمو دوست ندارم

بخدا با گریه دارم اینو مینویسم

خودم کلا اعتماد بنفس نداشتم و از چهرم بدم میمومد دیگه امشب بعد از این کارش متنفر شدم از خودم 

حس میکنم خیلی خیلی زشتم 

من نه منم نه من منم

چه خواهر بی شخصیتی حالا خودش زیبای خفتس؟

یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی‌ میدونم ، هرکی‌ دور و برمون بود مثل‌ دیوونه‌ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه می‌گفت لحظه‌هایی که دیوونه‌بازی در‌میاری‌ هیچوقت فراموش‌ نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی بی نقص نیست باور کن کردار خوب بیشتر ب دل میشینه تا قیافه خوب

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

خواهرت‌کامله‌یاعیبای‌خودشو‌توصورت‌تودید؟!

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

عزیزم از حرصش گفته به دل نگیر

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩