2777
2789

بهترین تجربه امتحانی عمرتون که توش سخت نگرفتید و بهترین نتیجه رو گرفتید چی بود؟

ما تو دوران ارشد درصد بازاریابی پیشرفته کتابخونه کتاب بازاریابی کاتلر و کلر بود که خیلی حجیم و متنش هم سنگینه .آقا ما تو فرجه ها خلاصه کردیم ولی نرسیدیم خلاصه هامونو بخونیم برای امتحان هم فقط یه روز وقت داشتیم .من دیدم حتی خلاصه هامم نمیتونم بخونم استاد هم گفته هم کتابه هم یه کتاب دیگه هست هم جزوه هست و هم هر کدوممون یه تحقیق کلاسی متفاوت از هم داشتیم اونم جز امتحان بود استادمون هم فوق العاده سخت گیر و دقیق بود من کتاب دوم رو که کلا حذف کردم که قرار بود سوالات تستی ازش بیاد جزوه رو روخوانی کردم خلاصه هام از کتاب کاتلر و کلر رو هم گفتم از هر فصل فقط ۳_۴تیتر رو انتخاب میکنم میخونم .مبانی نظری ها رو هم هر کدوممون خلاصه کردیم کامل خوندم .آقا باورم نمیشد تو امتحان از همونایی که خونده بودم اومده بود فقط .فقط چند تا تست رو اشتباه زدم .همه تشریحیام درست بود بدون یه کلمه تقلب.این بزرگترین ریسک زندگیم بود نمره دوم کلاس شدم ۱۸/۵یعنی از شیوه خوندنم لذت بردم 😁😁😁 از امتحانات تون لذت ببرید.

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو ارشد دو بار فیزیولوژی رو افتادم دفعه سوم نخوندم رفتم تقلب کردم ۱۸ شدم. 😂😂 مراقبه گفت از گردن درد پیر شدی خخخ البته مرد بود دمش گرم همشو تقلب کردم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

حالا من اصول تنوع زیستی دیروز آنلاین میانترم داشتم ۲۷ دیقه ۴تا سوال چند قسمتی رو باید تایپ میکردم جوابشو و ۳دور هم با دقت خوندم و نفهمیدم 😑به چوخ رفتم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من یه بار تو برگه کلاسوری تقلب نوشته بودم گزاشته بودم روپام زیر مانتو.یهو معلمه زد به سرش جامو عوض کرد.ینی دوستام از شدت استرس عرق کردن.

اخر یجوری پاشدم که متوجه نشد.😥

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

کتاب ریاضی رو سر امتحانا بردم اتحادارو نگاه کردم تو راهنمایی میز آخر بودم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه بارم کامل نوشته بودم یه پسرا کفت برگه را بده منم از روش بنویسم ولی دیگع برگه مو نداد برگه خودش که سفیده سفید بود دست من بود جونم دراومد تا تو پنج دقیقه آخر یه چیزایی نوشنم🤦

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم