2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خدا تصمیمش واسمون چیه.. س ساله پیگیریم بدون اینکه فاصله بندازیم.. اینبار نشه حتما قسمت نیس

هرچی هست خیر و صلاحتونه. فقط دیگه حرف بی لیاقت بودنو نزن. دوستم شوهرش هرز بود هرروز بایکی بود بچه دار شد که شوهرش درست شه، چه دختر ناز و خوشگل و سالمی بدنیا آورد ولی شوهره بازم همونه، همش پشیمونه میگه شوهرم اصلا لیاقت نداشت و نداره. این یه نمونه ش که خودم دیدم لیاقت نداره ولی یه فرشته داره. 

ریسک خیلی بزرگیه

خیلیلا رو شنیدم در سنین بالا پشیمون شدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این واقعا اشتباست تو این دوره زمونه بچه ها هر کدوم‌میرن سمت زندگی خودشون و درستشم همینه نمیشه پای بچ ...

من شوهرم یک ماه بعد عروسیمون رفت مرز کردستان من نرفتم... معنی نداشت خانواده خودمو پدر مادرمو از خودم دور کنم....

هرچقدرم اوج قله موفقیت باشی و به بالاترینا برسی اون اوج هم تکراری میشه برات ی سنی میرسی ک دیگه چیزی واسه به دست اوردن نداری چون سن بالا میره و توانایی پایین میاد از طرفی این همه تلاش کردی ک به هدف خاصی تحقق بدی اما هدفی نداری پس بچه درسته سخته اما ی راه پر از چالش و خوداموزیه و یک هدف خاصه ک برای اون هدف زتدگی میکنی 

هرچی هست خیر و صلاحتونه. فقط دیگه حرف بی لیاقت بودنو نزن. دوستم شوهرش هرز بود هرروز بایکی بود بچه دا ...

ممنونم عزیزدلم😘

خداهر بندشو یجور امتحان میکنه..خیلی سخته..بخدا سپردم دیگه ببینم اخرش چی واسمون میخاد

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
موافق نیستم، خوشبختی توی بچه داشتن نیست

عزیزم بیشتر مردا نمیتونن بدون بچه مردا همیشه شرایطشو دارن ممکنه ی زن ۴۵ سالگی پشیمون شه و اونوقت برای مادرشدن دیر شه ؟ اگ تصمیم دونفر باشه خوبه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

اگر شاغلی و وقتت پره که هیچوقت احساس پوچی نمیکنی

بلاخره یه کار مفید تو جامعه باید داشته باشی که احساس ارزشمندی کنی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
من شوهرم یک ماه بعد عروسیمون رفت مرز کردستان من نرفتم... معنی نداشت خانواده خودمو پدر مادرمو از خودم ...

خب این ازدواجه پس چه معنی داشت 

بلاخره بچه ها جدا میشن این روند عادیه زندگی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
عزیزم بیشتر مردا نمیتونن بدون بچه مردا همیشه شرایطشو دارن ممکنه ی زن ۴۵ سالگی پشیمون شه و اونوقت برا ...

همونطور ک الان دارین میگین، دارین قید میزارید (بیشترمردها) اما جمله اولتون ک. گفتین بدون بچه خوشبختی وجود نداره یکم با این حرفتون تناقض داره، افکار آدما باهم متفاوته، یکی بچه واس خوشبختیه، یکی مهارت‌ و.... 

خودم لغو کاربری زدم