2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم خیلی به آینده خوشبین نیستم.  مشکلم اینه که مثبت اندیشی و این داستانا هم نمیتونم خودم ...

اتفاقا کار خوب رو شما میکنی که با واقعیات میری جلو..من شخصا اگر سال ۹۶ باردار نشده بودم و ه این روزگار میخوردیم هیجوقت بچه نمیاوردم بااینکه اینده ی دخترم تامینه ولی هیجوقت بچه دار نمیشدم

سوگلی خدا منم💜
اتفاقا کار خوب رو شما میکنی که با واقعیات میری جلو..من شخصا اگر سال ۹۶ باردار نشده بودم و ه این روزگ ...

دقیقا نمیتونم خودمو گول بزنم و خوشبینانه برم جلو. 

ولی دیگران من رو از پشیمونی میترسونن.

امیدوارم بی بچه ها پستمو نخونن نمیخوام حسرت بخورن ولی ببین ادم به یه سنی که میریه هرچقدرم ادم موفقی باشه زندگی تکراری میشه ولی با بچه انگار دوباره متولد میشی همه چیز دنیا جدیده حتی با دیدن یه پرنده از ذوق بچت توام ذوق میکنی انگار ک تاحالا پرنده ندیدی . پارک رفتن برا ما دیگه ذوقی نداره ولی وقتی بچت با خوشحالی میدوه توام انگار داری پرواز میکنی حتی بیشتر از بچت خوشحال میشی. وقتی بچه دارشی انگار خودت برگشتی به بچگیت.

قبول دارم که نگرانی داره ولی دنیا همینه ادم همش نگران داشته های باارزششه نگران خانواده شوهر بچه . اگه بخوایم نگرانی نداشته باشیم باید همه چیو رها کنیم یه گوشه بشیتیم منتظر مرگ

امیدوارم بی بچه ها پستمو نخونن نمیخوام حسرت بخورن ولی ببین ادم به یه سنی که میریه هرچقدرم ادم موفقی ...

سپردم به خدا، اگه قراره منم بچه دار بشم خودش دیدمو نسبت به این قضیه عوض کنه، خودم که هیچ ذوق و شوقی ندارم. 

«انسانے ڪامل باش.»

مادࢪے ڪردن، موهبتے باشکوه است،

اما خودت را فقط با مادࢪے تعریف نڪن.

ڪامل باش و مطمئن باش کہ ڪودڪت نیز از این موضوع سود خواهد برد.

دوست داشتنِ آنچـہ کہ انجام می‌دهے، بزرگ‌ترین هدیہ براے فࢪزندت است.